Lajla83
Fanka BB :)
ja mam belli takie które można przykleić do bluzki ale są dość grube i prześwitująa jak one ci się trzymają na miejscu?
i nie prześwitują ci?
ale ostatnio mało używam wkładek bo nie mam nawału pokarmu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam belli takie które można przykleić do bluzki ale są dość grube i prześwitująa jak one ci się trzymają na miejscu?
i nie prześwitują ci?
ale ostatnio mało używam wkładek bo nie mam nawału pokarmu
Ja też nie mam, ale i tak potrafi wypłynąć jak mały zapłacze, a przy karmieniu lub odciąganiu muszą być, bo cieknie zawsze z drugiej piersi.
Te wkładki Johnsona są tak fajnie wyprofilowane, że ich nie widać.
chyba staniki muszę zmienić bo po opróznienu piersi za luźno trzymają

Od dzisiaj używamy ich.Ostatnio skończyła się u nas w sklepie promocja Huggisów, więc na próbę kupiłam pierwszy raz Pampersy 3 :-) Mam nadzieję, że będziemy zadowoleniOd dzisiaj używamy ich.
Z pierwszych moich obserwacji - są cieńsze od Huggisów i mają ciaśniejsze gumki przy nóżkach, a nawet są jakby podwójne te gumki - co oczywiście jest na plus. Minusem jest ten brak gumki na plecach, ale może uda się i kupy nie będę uciekać poza pieluszkę? ;-)
Zobaczymy jak nam się będzie je używało.
ale zapomniałam o tym poinformować męża i zakupił mi 3 paczki Jumbo Pampersów 4. Narazie lecimy na 3 ale niedługo zacznę mu zakładać 4 - mimo, że od 9 kg. 
Ja mam porównanie Pampersów 3 i Huggisów 3 Classic - Pampersy są bardziej chłonneOstatnio skończyła się u nas w sklepie promocja Huggisów, więc na próbę kupiłam pierwszy raz Pampersy 3 :-) Mam nadzieję, że będziemy zadowoleniOd dzisiaj używamy ich.
Z pierwszych moich obserwacji - są cieńsze od Huggisów i mają ciaśniejsze gumki przy nóżkach, a nawet są jakby podwójne te gumki - co oczywiście jest na plus. Minusem jest ten brak gumki na plecach, ale może uda się i kupy nie będę uciekać poza pieluszkę? ;-)
Zobaczymy jak nam się będzie je używało.
Zdarza się, że w Huggisach ma mokrą pupę (kropelki moczu na skórze), w Pampersach się to nie zdarzało.. No i pampersowe ściągacze lepiej trzymają przy nóżkach