Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutku jak kupiłam Natalce ten korzuszek na 12-18 miesięcy bo te rozmiary są jakieś dziwneroksi ja mam taką polarkową kurteczkę cherokee z futerkiem, ale chyba na długo nie starczy - mam rozm. 74, ale jak włożę małej coś ciepłego pod spód to pewnie ciężko będzie już ją założyć :dull:
mam nadzieje że upoluje jeszcze ten polarek wczoraj zostały tylko 3 szt. 0-3 miesiącaAgutek ja tez jestem na tym etapie - kombinezon i jakas grubsza kurtka. Ale rozejrzę się w ciucholandach bo na te parę miesięcy to szkoda mi wywalac ponad 100zl. Zresztą kombinezono- spiwór, który kupilam zanim się M urodził też się ani raz nie przydał bo byl za duży a od kuzynki dostalam po jej dizeciach mniejsze. Dlatego kupię raczej cos używanego. Na wyprzedaże zimowych rzeczy teraz też się nie załapiemy.
. Kosztują 29,99 za 50 szt.Wypróbowaliśmy pieluchy z Rossmana i bardzo nam się podobają. Są grubsze niż Huggiesy, ale mięciutkie i bardziej chłonne. W nocy jak małego przewijałam, to Huggiesa można było wykręcać, a z nową pieluszką mógłby spokojnie spać całą noc. Kosztują 29,99 za 50 szt.
Ale skoro polecasz Rossmanna to też je wypróbuję :-) A powiedz, które masz - żółte czy bordowe?My teraz używamy Huggiesów, wcześniej Pampersów i od dawna córcia śpi w nich całą noc i jest okAle skoro polecasz Rossmanna to też je wypróbuję :-) A powiedz, które masz - żółte czy bordowe?
Słyszałam, że całkiem fajne są też Happy Belli. Czy któraś używa?
Madzia śpi w nich całą noc i jest ok.