A
Agutek
Gość
blueberry w Mutsy budka też tak stuka. A powiedz mi śpiworek masz do niego? Ile cię ostatecznie całość wyniosła jeśli mogę zapytać. Ma regulację wyskości rączki? Okrycie na nóżki jest?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
Moja już jeżdzi w śpiworku w Mutsy także bez niego się nie obejdzie, ale zastanawiam się czy ewentualnie nie pasowałby taki uniwersalny kupiony na allegro, bo wiadomo, że dużo taniej wychodzi.W sumie to nie wiem ;-). Ten mi się chyba bardzie podoba z wyglądu i tyle. Wady Speedi są takie, że nie ma barierki (można dokupić od Chicco) i podobno oparcia nie da się postawić całkiem na sztorc, tylko jest w pozycji półleżącej (ale to wiem z internetu, nie sprawdzałam). Ale te czynniki nie wpłynęły na moją decyzję, po prostu obejrzałam kilka wózków i Casualplay mi się najbardziej spodobałA zadam ci jeszcze jedno pytanie ;-) Pamiętam, że zastanawiałaś się też nad Quinny Speedi SX. Co spowodowało, że jednak go nie wzięłaś?
.W sumie to nie wiem ;-). Ten mi się chyba bardzie podoba z wyglądu i tyle. Wady Speedi są takie, że nie ma barierki (można dokupić od Chicco) i podobno oparcia nie da się postawić całkiem na sztorc, tylko jest w pozycji półleżącej (ale to wiem z internetu, nie sprawdzałam). Ale te czynniki nie wpłynęły na moją decyzję, po prostu obejrzałam kilka wózków i Casualplay mi się najbardziej spodobał.
Muszę oblookać jeden i drugi wózio. Na pewno mają szersze spacerówki 
Mój mąż kilka razy czyścił wózek, smarował tym sprayem załączonym oryginalnie do wózka i nic to nie dało, może godzinę dało się lepiej jeździć wózkiem a potem znowu to samo :dull:
A koleś mi powie, że to z powodu braku konserwacji. Baran 

Ja nawet nie wiem, czy w moim wózku się da tak postawić oparcie. Muszę sprawdzić :-).Właśnie czytałam również o tym, że w Quinny nie można postawić siedzenia w pozycji zupełnie pod kątem prostym. Niestety sama nie wiem tylko czy to naprawdę wada, bo nie orientuję się czy dziecku taka pozycja jest wygodna.
Ja nawet nie wiem, czy w moim wózku się da tak postawić oparcie. Muszę sprawdzić :-).
a my kupilismy takie krzesełko i nawet jesteśmy zadowoleni, na razie się sprawdza i Wiktoria lubi w nim siedzieć:-)
NOWE KRZESZEŁKO ALEXIS !! ! REWELACJA!! NOWE !! (247609956) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy