blueberry77
Podwójna Marcówka :)
W ogóle jest obrzydliwa ta lalka...Chciałam kupić córci lalkę - bobasa. Oglądam na allegro, ale te lalki mają takie okropne buzie. Widziałyście takie lalki? Szok. Ciekawe kto kupuje coś takiego.
A jaka cena
.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ogóle jest obrzydliwa ta lalka...Chciałam kupić córci lalkę - bobasa. Oglądam na allegro, ale te lalki mają takie okropne buzie. Widziałyście takie lalki? Szok. Ciekawe kto kupuje coś takiego.
.strasznie drogaChciałam kupić córci lalkę - bobasa. Oglądam na allegro, ale te lalki mają takie okropne buzie. Widziałyście takie lalki? Szok. Ciekawe kto kupuje coś takiego. NOWORODEK **>MEGAN<** REBORN CUDNA WYPRAWKA (257204219) - Aukcje internetowe Allegro
ale to chyba te lalki co w stanach uczą na nich młodzież jak opiekować sie dzieckiem
czyli płaczą, trzeba je przebierać itp.Chyba nie, nic nie piszą tam, że płacze. Ona po prostu wygląda jak prawdziwy noworodek. Ale dla mnie to jakieś zboczone jest... Przecież nikt dla dziecka chyba nie kupuje takich lalek, bo dziecku bardziej się spodoba zwykła. Dla siebie kupują? I wożą w wózku jak prawdziwe dziecko?strasznie drogaale to chyba te lalki co w stanach uczą na nich młodzież jak opiekować sie dzieckiem
czyli płaczą, trzeba je przebierać itp.
być może.... wydaje mi sie że bawią sie nimi dorośli z duuużą kasąChyba nie, nic nie piszą tam, że płacze. Ona po prostu wygląda jak prawdziwy noworodek. Ale dla mnie to jakieś zboczone jest... Przecież nikt dla dziecka chyba nie kupuje takich lalek, bo dziecku bardziej się spodoba zwykła. Dla siebie kupują? I wożą w wózku jak prawdziwe dziecko?

Może nie tyle są brzydkie, co bardzo naturalistyczne, jakby imitacja prawdziwego dziecka. Nawet "skórę" mają taką siną z żyłkami. Dla mnie to jest raczej przerażającebyć może.... wydaje mi sie że bawią sie nimi dorośli z duuużą kasą![]()
nie wszystkie są takie brzydkie, ale ceny mają straszne
też mi sie wydaje że to raczej nie dla dzieci![]()
.Też kupowałamW sklepach pojawiły się opakowania promocyjne deserków Gerbera, 2+1 gratis. Dawałam 4,19 za 3-pack.
Poza tym są dania (obiadki, zupki) pakowane po 3, tylko nie pamiętam w jakiej cenie..
szkoda mi był córci bo otwierałam paczkę a ona przydreptała i kręciła takim kółeczkiem które grało:-( aż mnie korciło żeby otworzyć tą zabaweczę
Ale fajna ta zebradzisiaj przyszła do nam zabawka którą zamówiliśmy na chrzciny dla Natalki brata ciotecznego *BK* FISHER PRICE - ZEBRA SKOCZEK (259723050) - Aukcje internetowe Allegro jest superszkoda mi był córci bo otwierałam paczkę a ona przydreptała i kręciła takim kółeczkiem które grało:-( aż mnie korciło żeby otworzyć tą zabaweczę
![]()

Ja sobie bardzo chwalę
Czasami jak muszę coś w kuchni robić a córcia ma zły humor i nie chce zostać w pokoju sama to ją tam wkładam i siedzi sobie wtedy dumna jak na tronie![]()