Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Roksi, ogladałam takiego Kubusia w sklepie, kosztował 245zł, a na allegro 188zł

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No, ostatnio doszłam do wniosku, że Allegro jest rynkiem idealnym z punktu widzenia konsumentówRoksi, ogladałam takiego Kubusia w sklepie, kosztował 245zł, a na allegro 188zł![]()
. W ciągu kilku sekund możesz porównać ceny danego produktu u wszystkich sprzedawców z całej Polski. Konkurencja absolutna
.ja go pierwszy raz widziałam w SMYKU i tam kosztuje 220zł, w Częstochowie 240zł no a na allegro dużo taniejRoksi, ogladałam takiego Kubusia w sklepie, kosztował 245zł, a na allegro 188zł![]()
niezłe różnice

O widzisz, fajnie że napisałaś, bo teraz czuję się bardziej przekonana. A myślicie już o prezentach na Mikołaja lub pod choinkę?

Ja się zastanawiam nad Szczeniaczkiem Uczniaczkiem z FP. Tylko ciekawa jestem, czy łatwo się naciska te elementy do naciskania. Bo np. te różne piszczałki w zabawkach dla dzieci to trzeba solidnie nacisnąć i jeszcze sobie dobrze trafić.

. Zabawne pioseneczki śpiewa
.blueberry ja jak zaczynam śpiewać piosenkę z garnka to córcia się śmiejeKupiliśmy ten garnek i faktycznie jest fajny. Zabawne pioseneczki śpiewa
.

Mój mąż przez cały wieczór śpiewałblueberry ja jak zaczynam śpiewać piosenkę z garnka to córcia się śmieje
Kocham ciasteczka![]()

roksi ja bym chyba postawiła na ten FP, bo można potem traktować go jako przyczepkę do przewożenia zabawek.ja zastanawiam się nad czymś takim CHICCO - Pchacz Chodzik + Klocki - 2w1 NOWY Gwar. (257566342) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Pchacz Chodzik + Klocki NOWOŚĆ Gwar (257873404) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem który
moja córcia trzyma się pudełka takiego na kółkach z ikea stawia kilka kroków![]()
Roksi, a może taki:ja zastanawiam się nad czymś takim CHICCO - Pchacz Chodzik + Klocki - 2w1 NOWY Gwar. (257566342) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Pchacz Chodzik + Klocki NOWOŚĆ Gwar (257873404) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem który
moja córcia trzyma się pudełka takiego na kółkach z ikea stawia kilka kroków![]()