Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od jutra w Carrefourze promocje na zabawki. Niektóre rzeczy tańsze niż na allegro, inne oczywiście droższe.
np.
Kubuś interaktywny 179,-
Garnuszek na klocuszek 69,-
Szczeniaczek uczniaczek 94,-
roksi Twoja córcia bawi się garnuszkiem? Ja zastanawiam się czy go kupić czy może żyrafę FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków POLECAM !!! (263896064) - Aukcje internetowe Allegro
jakie bajery ma garnuszek?;-)
=Ja zastanawiam się czy go kupić czy może żyrafę FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków POLECAM !!! (263896064) - Aukcje internetowe Allegro
. Mamy też taką piramidkę :
Chrześnica męża (13 miesiecy) uwielbia się nim bawić, tańczy jak garnuszek śpiewa :-)
Od jutra w Carrefourze promocje na zabawki. Niektóre rzeczy tańsze niż na allegro, inne oczywiście droższe.
np.
Kubuś interaktywny 179,-
Garnuszek na klocuszek 69,-
Szczeniaczek uczniaczek 94,-
roksi Twoja córcia bawi się garnuszkiem? Ja zastanawiam się czy go kupić czy może żyrafę FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków POLECAM !!! (263896064) - Aukcje internetowe Allegro
potwierdzam garnuszek rewelacjaewo co prawda nie do mnei pytanie , ale tez mamy garnuszek wiec odpowiem jak jest u nas.
wiec
Tristan bawi sie garnuszkiem . ale sam klockow nei wklada . ja ja nakieruje klosckiem to on wepchnie go paluszkiem ale sam jeszcze nie wrzuca .
wrzuca za to przez wieczko i zaglada a potem wysypuje![]()
córcia go bardzo lubi
też nie potrafi dopasowywać kszatałtów
ale wkłada klacki do środka
już się wycwaniła i wie że trzeba włożyć rączkę do garnusza to on wtedy gra
a jaka jest radośc jak garnuszek spiewa i świeci mu nosek w ciemności
spiewa dwie pioseneczki o kształtach lub literkach
jak naciska się na nosek to też coś mówi

Ja już nie raz nacięłam się kupując coś przez internet.Ja dostałam dzisiaj ramkę z glinką po 2 tygodniach oczekiwania no i w dodatku jakość wykończenia jest nie najlepsza. Chyba kiepsko trafiłam ale mimo wszystko pomysł mi się bardzo podoba.

Dopiero teraz Wiktoria lubi się nią bawić.
Osiolek SHREK na biegunach super cena NAJTANIEJ (265490163) - Aukcje internetowe Allegro
szybka przesyłka zamówiłam w niedziele, a dzisiaj dostałam
to ma byc prezent na mikołaja od chrzestnej (mojej siostry)