reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

własnie tego kupiliśmy, nie wiem tylko czy to był dobry pomysł, mam nadzieje że wika się go nie wystraszy i że będzie sie nim dłużej bawiła niż 15 minut.
kupiłam tego
FISHER PRICE TMX ELMO Z ULICY SEZAMKOWEJ OD RĘKI (271082780) - Aukcje internetowe Allegro
ooo super:tak:
prababcia kupiła Natulce lalkę agatkę na mikołaja:tak: taką co ma smoka i jak się go wyciągnie to lal płacze:-D ciekawe jak Natalka zareaguje na takiego płaczącego bobaska:confused:

reklama
JA kupiłam żyrafkę i ślimaka z Fisher Price ale Wojtek i tak najbardziej lubi kable, plastikowe butelki po wodzie mineralnej , gazety, komórkę, plastikowe pudełko po lodach, stary kalulator, myszkę od komputera itp, innymi słowy przedmioty domowego użytku.
Sama nie wiem. Pod choinkę to mu chyba kupię 2-litrową butelkę Coca-Coli;)))

U nas też kable, ziemia w doniczce i gazety to najlepsze zabawki. No i pilot i komórki. Pilota w piątek nam już rozwaliła i nie działa :eek: :angry: :-D

Kupilismy Piotrusiowi szczeniaczka-uczniaczka na mikołajki, ale w piatek tak mocno płakał:no:, że chciałam go czyms pocieszyc i wyciagnęłam pieska:tak:, odpięłam z zabezpieczeń a mój Piortus rzucił sie na.......... kartonik po piesku:baffled:, a pieska odpchnął raczką:-D:-D:-D

Kupilismy Piotrusiowi szczeniaczka-uczniaczka na mikołajki, ale w piatek tak mocno płakał:no:, że chciałam go czyms pocieszyc i wyciagnęłam pieska:tak:, odpięłam z zabezpieczeń a mój Piortus rzucił sie na.......... kartonik po piesku:baffled:, a pieska odpchnął raczką:-D:-D:-D
u tak zawsze jest:tak: najpierw zabawa opakowaniem a później zawartością:-D
Widze Ewelinka że tak ja u nas prezent mikołajkowy został dany wcześniej:-D jeszcze dwa mam ukryte w sypialni ale jestem twarda i nie dam:cool2::tak:

u tak zawsze jest:tak: najpierw zabawa opakowaniem a później zawartością:-D
Widze Ewelinka że tak ja u nas prezent mikołajkowy został dany wcześniej:-D jeszcze dwa mam ukryte w sypialni ale jestem twarda i nie dam:cool2::tak:

Hehe ja po prostu jeszcze nie kupiłam, więc mam problem z głowy z wcześniejszym dawaniem :-D

reklama
Do góry