Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też wole nie kupować bo bym od razu dała, na Mikołaja chce jej dac coś grającego, w ogóle musze kupić jakieś pudełko na zabawki bo na razie w rękach nosze je z pokoju do pokojuHehe ja po prostu jeszcze nie kupiłam, więc mam problem z głowy z wcześniejszym dawaniem![]()

U nas też większe zainteresowanie pudełkami, opakowaniami niż zawartością.Trzeba tylko uważać bo zawsze ugryzie kawałek papierka i wszamie jak nie zabiorę w pore
![]()
, ale naszczęście wydaliła je z kupką, a co do prezentów, to kupilismy jej zestaw płytek z kolekcji " muzyka bobasa"
Na razie mąż kazał schować do szafy, żeby przypadkiem nie znalazła

oczywiście mama nie wytrzymała i musiała go poskładac do kupy
ale córcia dostanie w czwartek
CHODZIK EDUKACYJNY CHICCO_OD SS_ZAWSZE NAJTANIEJ (273255947) - Aukcje internetowe Allegro
Zniknie te czar prezentów pod choinką 
, niby 10 zł róznica, ale chodzi o zasadę
, normalnie naciągaja ludzi

.Wydaje mi się, że mają obowiązek sprzedać w takiej cenie jak jest w reklamie.W telewizji pokazała się reklama filmu Shrek Trzeci w cenie 39.99 w carrefurze, a w sklepie jest za 49.99 i nikt nie potrafił mi wytłumaczyc dlaczego tak jest, niby 10 zł róznica, ale chodzi o zasadę
, normalnie naciągaja ludzi
.