reklama

Zakupowe szaleństwo!

Jeśli macie sklep z sieci Pepco to są tam całkiem fajne ciuszki na lato.
Ja kupiłam dzisiaj małej jeansową sukienkę ogrodniczkę za 20zł i spodenki krótkie na lato za 5zł, a szwagierka jeszcze jeansową miniówę i do tego bluzeczkę na ramiączkach.

Problem tylko trochę z rozmiarami, bo głównie były te najmniejsze.

reklama
kupiłam dzisiaj córce sandałki...
no i zdecydowałam się jednak na Gufo, czyli nie są całe skórzane :zawstydzona/y:
a to dlatego, że ichnia 19-tka nie jest taka wielka jak Bartkowa, więc mała nie wyglada w nich jak kot w butach...mam nadzieję, że nie będzie jej się odparzała nóżka :zawstydzona/y:środek skórzany jest...
a cena oczywiście fajna 39,99zł, w Bartku te, które przymierzaliśmy 130zł :szok:

kupiliśmy te białe z kwiatkami (4 rząd, środkowe)
GUFO - www.ccc.eu

u mnie wybór bardzo kiepski, bo ze sklepów z obuwiem dziecięcym takim "porzadnym skórzanym" mam aż CAŁY JEDEN - Bartka :dry:

tak jak z wielkim utęsknieniem czekamy na pierwszego zęba czekamy też na to by stopa urosła jej do rozmiaru nr 19, abym w końcu mogła jej normalne buty kupować, bo teraz to pozostają mi jedynie miękkie paputy, które dla noworodków robią :-D

Agutek ja tak trochę nie na tym wątku ale zapytam. Czy pytałaś jakiegoś lekarza o tą sprawę z brakiem ząbków ? Czy to normalne że tak długo dziecko ich nie ma ?

reklama
Agutek ja tak trochę nie na tym wątku ale zapytam. Czy pytałaś jakiegoś lekarza o tą sprawę z brakiem ząbków ? Czy to normalne że tak długo dziecko ich nie ma ?

Tak, pytałam pediatry już wielokrotnie i mówi nam za każdym razem, że mamy się nie przejmować, że niby widać, że w dziąsłach zęby są :tak:Raz wspomniał też, że do 18 miesiąca mamy czas. No ale i tak zaczynam już się martwić, bo trochę to długo trwa :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry