reklama

Zakupowe szaleństwo!

To ją pocieszyłaś:-D:-D:-D
A poważnie to Agutek nie masz się czym martwić. Rozmawiałam z kobietą u stomatologa, przyszła z dzieckiem bo podejrzewała, że zaczynaja malej wychodzić zęby stałe:szok:, a córka miała 3 latka. Okazało się, że to między dwoma zabkami rośnie sobie trzeci mleczak. A pierwszy zabek wyszedł u jej córki w wieku 18 miesięcy i jest to jak najbardziej prawidlowe:tak:

Dziękuję za zmianę nazwy wątku. Idealnie pasuje:-D

Zdjęcia juz zrobiłam, tylko jakoś słabo mi wyszły. Zostaje tylko powstawiac.

reklama
A poważnie to Agutek nie masz się czym martwić. Rozmawiałam z kobietą u stomatologa, przyszła z dzieckiem bo podejrzewała, że zaczynaja malej wychodzić zęby stałe:szok:, a córka miała 3 latka. Okazało się, że to między dwoma zabkami rośnie sobie trzeci mleczak. A pierwszy zabek wyszedł u jej córki w wieku 18 miesięcy i jest to jak najbardziej prawidlowe:tak:

Dziękuję za zmianę nazwy wątku. Idealnie pasuje:-D

Zdjęcia juz zrobiłam, tylko jakoś słabo mi wyszły. Zostaje tylko powstawiac.

no to czekamy:-)

podoba mi się ten pomsł tylko fotografowanie ubrań i wstawianie zdjęć jest pracochłonne:sorry2:mam jednak ochotę się pochwalić perełkami za np. 4 zł sztuka:-D

no to czekamy:-)

podoba mi się ten pomsł tylko fotografowanie ubrań i wstawianie zdjęć jest pracochłonne:sorry2:mam jednak ochotę się pochwalić perełkami za np. 4 zł sztuka:-D
Właśnie. Najgorzej, że mi te zdjecia nie wychodza, a wydawało mi się że to takie proste. blueberry jak to robisz jak wystawiasz na allegro?

Właśnie. Najgorzej, że mi te zdjecia nie wychodza, a wydawało mi się że to takie proste. blueberry jak to robisz jak wystawiasz na allegro?
Wycinam ubranko z tła w programie graficznym i nakładam na nowe tło gładkie albo np zrobione z powiększenia ubranka, dorabiam jakieś cienie i inne takie. Aha - jeszcze trzeba spodenki odpowiednio udrapować, żeby nie wyglądały tak płasko. Trochę czasu mi zajęło zanim to opanowałam :laugh2:. Takie zwykłe zdjęcia ciuszków niestety rzadko wyglądają atrakcyjnie :-(.

Wycinam ubranko z tła w programie graficznym i nakładam na nowe tło gładkie albo np zrobione z powiększenia ubranka, dorabiam jakieś cienie i inne takie. Aha - jeszcze trzeba spodenki odpowiednio udrapować, żeby nie wyglądały tak płasko. Trochę czasu mi zajęło zanim to opanowałam :laugh2:. Takie zwykłe zdjęcia ciuszków niestety rzadko wyglądają atrakcyjnie :-(.
Właśnie to zauważyłam. Jak patrzę na sukienkę to jest sliczna, jak na zdjęcie to... hmmm... ładna. Strasznie dużo czasu potrzeba na obrobienie zdjęć. Muszą Wam wystarczyć zwykłe:-)

no extra :-) o to mi chodzilo :tak::-) widze ,ze watek tetni zyciem :-D - tak po cichutku Wam powiem ,ze "ten" watek na tamtym forum jest moim ulubionym :tak: uwielbiam ogladac ciuszki :tak:

Ewa to zaszalalas :tak: mi sie podobaja ogrodniczki rozowe :tak:;-)

reklama
ewo boskie ciuszki, gdzie wynalazłaś te cuda?
normalnie bomba :-)

a wiecie ja się wczoraj tak zestresowałam, że zasnąć nie mogłam ...głupia guła :angry:
po cholerę wchodziłam i czytałam o tych zębach :dry:
do tej pory ufałam pediatrze i się nie martwiłam, a wczoraj coś mnie podkusiło i mnie żołądek rozbolał...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry