reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ja kupiłam dzisiaj 2 czapki firmy Broel - jedną sztruksową zakrywającą uszy i jedną na lato. Ceny takie jak Coccordillo :baffled:. Poza tym kupiliśmy jeszcze jeden bidon Nuby.

reklama
ja dziś byłam h&m kupiłam młodej dwie sukienki letnie, koszulkę letnią i spodnie lalkowo różowe;-) wczoraj też młoda dostała komplecik wójcikowy (spódniczka+ bluzeczka) i kurtkę wiosenną:tak: zrobiłam przegląd szafy wiosna-lato i w sumie jesteśmy obkupione:tak: jeszcze jakies sandałki na upały pewnie kupie pianki adidasa bo super się sprawdzily w tamtym roku a młoda biega do dziś w nich po domu z tym że są juz maławe:tak:
w tamtym roku kupowałam młodej koszylki takie za pupkę, do połowy pupy i w sumie ten system się sprawdził bo teraz te koszulki będą w sam raz:tak:
byłam w cocodrillo i dostawa trampek bedzie w przyszłym tygodniu:tak: w ccc też mają fajne trampeczki dla dzieci i niedrogie po 15zł jedne wzięłam z myślą o zajęciach z muzyki:tak:

ja dzisiaj kupiłam na targu Laurii kurtko - płaszczyk (jasny róż:-p) tani jak barszcz (39 zł) i czapeczkę wiosenną z daszkiem (taryfiarę - tak ją nazwał pan przy stoisku :-D) za 26 zł. (kolor ciemno - różowy). Jeszcze czaję się na kurtkę w ciemniejszych kolorach (np. jakiś bordo:-p) do piaskownicy.

moj maz wczoraj pojechal do zabawkowego i kupil prezennty na urodzinki :tak:
lozeczko dla lalek i zestaw do kuchni :-)
to mamy z glowy hihi

reklama
mała dostała wczoraj trochę ciuszków, m.in:

taki komplecik - koszula plus katana
g_sm_185_1.jpg

tak wyglądają oddzielnie

W9140201FRS.jpg

W9152301FRS.jpg

katana jest taka fajna króciutka, jak bolerko :-)
muszę się wybrać do coccodrillo bo do kompletu są jeszcze rybaczki w kratkę, krótkie spodenki, kapelusik...coś bym musiała do tego dobrać na lato hihi :-D

dostała jeszcze to

W9143101FRS.jpg

dostała jeszcze białą bluzę z Reserved i z Cherokee takie fajne podwijane spodnie :tak:także na wiosnę jest już ubrana :tak:

takiego kotka MZ* Nowonarodzony kotek interaktywny HASBRO (581909956) - Aukcje internetowe Allegro

i od nas łóżeczko
570473568

i zestaw garnków, talerzy i takich tam do kuchni :happy:

a od znajomych dostała zestaw kolorowanek :-)
dziecko wniebowzięte :-D
jak dobrze, że kolejna okazja do kupowania jej prezentów dopiero w grudniu na gwiazdkę :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry