Sandi
Fanka BB :)
tak takwiemy, wiemy, ja takiego materaca nie miałam ale były krzesła, stół i koci pamiętam to do dziś, to chyba nieźle musiało być nie? ;-)
![]()
:-) ja tez tak sie z siostra bawilam 
i bardzo milo to wspominam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak takwiemy, wiemy, ja takiego materaca nie miałam ale były krzesła, stół i koci pamiętam to do dziś, to chyba nieźle musiało być nie? ;-)
![]()
:-) ja tez tak sie z siostra bawilam 
i bardzo milo to wspominam 

, a ja sądziłam, że nie będzie nóżkami do pedałów sięgał o pedałowaniu nie mówiąc już ...
już wkrótceAgutku a córcia twoja tak się pocibo powiem ci że u mnie w aucie mam zawsze tak chłodno i młoda siedzi ubrana ale czapkę ma ściągniętą
myślałam że u was tak grzeją i chodzicie z krótkim rękawkiem
u mnie podzielniki są więc trochę oszczędzamy i nie grzejemy na full
![]()
A mieszkanie mamy całe szczytowe, tylko sypialnia graniczy z pokojem sąsiadów, reszta na wygwizdajewie 

Co do tych trójkołowych co pokazałaś to czytałam opinie, że ponoć wymuszają nienaturalną pozycję kręgosłupa, przez to, że pedały są na przednim kole - powinny być pod dzieckiem tak jak w normalnych rowerach to jest. Dlatego my zrezygnowaliśmy z trójkołowca.
)
Gdybym miała dużo kasy to pewnie też tak często kupowałabym ciuszki młodej ;-)Nie no pewnie Fredzik. Jak mu przypadł do gustu to nie ma co dyskutować :-)
Mi to troszkę też szkoda kasy, bo za rok pewnie i tak kupowalibyśmy ten dwukołowy ;-)
roksi ładne bucikiGdybym miała dużo kasy to pewnie też tak często kupowałabym ciuszki młodej ;-)
U nas z ciuszkami sprawdza się system kupowania większych rozmiarów. Wtedy starczają nawet na 2 sezony. Zawsze biorę większy ciuszek - nigdy na styk - podwijam rękawki i potem nosi je długo.I tak teraz na wiosnę ma płaszczyk i kurtkę z zeszłego roku, a przejściową miała nawet kurtkę, którą nosiła jesienią 2007! Zawsze to oszczędność.