blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Nie gadaj, wybór jest spory :-). Tylko ceny kosmiczne jak na kilka miesięcy noszeniaFredzik ja postaram obejść się bez ciążowych spodni;-) maruda jestem i mi się żadne nie podobają![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie gadaj, wybór jest spory :-). Tylko ceny kosmiczne jak na kilka miesięcy noszeniaFredzik ja postaram obejść się bez ciążowych spodni;-) maruda jestem i mi się żadne nie podobają![]()

blu byłam w 3 sklepach i wszystkie takie dupoworyNie gadaj, wybór jest spory :-). Tylko ceny kosmiczne jak na kilka miesięcy noszenia![]()
nogawki szerokie strasznie bleeeeeee
tak jak byłam w ciązy z Natalką to nie da się obyć bez ciążówek
a teraz latem pochodzę w leginsach, tunikach, sukienkach
na październik awaryjnie pożycze coś od kolezanki która rodzi w we wrześniu;-) u nas ceny spodni ciążowych od 150zł w górę
bluzki powyżej 100zł
Blu mnie sie te ubranka podobają w necieMnie się podobają ubrania np. happymum, bebefield, 9fashion, ale ceny takie jak piszesz![]()
ale jak zaczęłam przymierzać to czułam się jak baba 100 kilogramowa
No może, ja je tylko w necie oglądałam :-)Blu mnie sie te ubranka podobają w necieale jak zaczęłam przymierzać to czułam się jak baba 100 kilogramowa
![]()
Tak mogę zawsze kupować 
Ja miesiąc temu kupowałam torebkę w CCC. Fajne modele, itp. ale niestety w ciągu miesiąca zaczęły pękać mocowania uszów, także gdyby któraś chciała się zdecydować na ich torebki to ostrzegam. Co prawda bez problemu uznali mi reklamację i zwrócili pieniądze, ale po co się denerwować.
A dzisiaj poszłam do L Marconi i wybrałam sobie w zamian inną torebkę. Może to nie jest szczyt moich marzeń jesli chodzi o model torebki, ale bardziej sprawdzona firma więc się zdecydowałam. I na dodatek okazało się, że dzisiaj jest 40% zniżki na wszystko i torebkę kupiłam za fajną cenęTak mogę zawsze kupować
Pytanie: gdzie można kupić motylki do pływania dla dziecka? oprócz allegro rzecz jasna ;-) w sklepie sportowym?

ja miałam ubrania z qfashion i zachwalam
i wclae nie byłam 100 kg

o tak dokładnie o to mi chodzi
a jeśli chodzi o ciuchy ciążowe to ja miałam tylko 2 pary spodnie ciążowych i nic więcej.