reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
no czas oczekiwania moze sie przesunac nawet do pol roku
nam sie udalo wszystko skompletowac w ciagu miesiaca, wiec jestem strasznie uradowana :-)
panie w sklepie nie wiedza kiedy wejdzie kolekcja 2007 i czy obecne kolorki beda w niej nadal dlatego tez nie dawaly mi gwarancji, ze uda sie wszystko zebrac do kupy w jednym kolorku :baffled: :-p

fotelika na razie nie zamawialismy zadnego, bo nie mamy auta i pewnie dobry czas jeszcze nie bedziemy miec, wiec byc moze darujemy sobie ten zakup i na wyjscie ze szpitala pozyczymy od kogos fotelik
jak juz bedziemy myslec o aucie to fotelik 0-13kg bedzie juz najprawdopodobniej za maly wiec szkoda teraz wywalac kase :-) szczegolnie, ze te mutsy sa naprawde drogie :eek:

Agutku juz ten wczesniejszy oddany. nie bylo zadnych problemow, bo on nie rozpakowany nawet byl wiec babka nic nie mowila tylko go spowrotem na sklep przyjela:tak: :tak:

Ale jest problem!! dzisiaj dostalam tel ze nowa kolorystyka rozni sie od tej starej i troche inaczej wyglada spacerowka:-(
Musimy szukac w innym sklepie a jak nie to zostaje nam czarna.Tez nie jest zla:tak:

z okazji mikołaja zamówołam dzidzi karuzele:-) jutro dostarczy ja kurkier

2yv3qxk.jpg

fajna
pamiętam, ze też ją brałam pod uwage :-)

ale nasz synio odziedziczy karuzelke po siostrze
nadal jest fajna

z tiny love z pilocikiem, który swietnie służył za gryzak :eek::-D

Mel heh ja tez mam ta z pilocikiem :tak:

Agutek
bedziecie juz mieli wozeczek super Zrob fotki jak dojdzie

Miloku ten wozek tez mi sie podobal ale odpadl bo ma spacerowke kolebkowa. Znaczy jak rozkladasz to nozki w gore. Troche kiepski patent.

reklama
Kupilismy juz wozeczek .
troszke nas to kosztowalo nerwow i latania , bo okazalo sie ze zmieniaja kolory i fason od nowego roku i ciezk dostac niebieski , a pozatym jest drozszy
wydalismy troche wiecej niz sie spodziewalismy i teraz zemby w sciane i zadnych zakupow.
Ale pocieszajace jest to ze praktycznie zostalo nam kupic wanienke i lozeczko.

Znajomi maja lozeczko do sprzedania , co prawda nie w takim koloze co chcialam (klon, a oni maja olche)i nie zmienia sie ono potem w lozeczko i chca je sprzedac. zastanawiam sie nad tym. czy brac to lozeczko czy kupic nowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry