A
Agutek
Gość
a mi się udało dzisiaj w okazyjnej cenie kupić koszule do karmienia w mothercare
już coś mam do szpitala :-)
i jaka?
rozpinana czy ta z dziurami?
najlepiej cyknij fotke ;-) :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mi się udało dzisiaj w okazyjnej cenie kupić koszule do karmienia w mothercare
już coś mam do szpitala :-)

z dziurami nie kupie
juz raz popełniłam, ten błąd![]()

i co mam miec rozmiar 40??Agutku ja kupiłam taką koszulkę i jestem z niej bardzo zadowolonaslyszalam wlasnie negatywne opinie na temat tych dziurawych ;-)
a czy ktoras miala moze doswiadczenie z koszulami tego typu?
Vienetta Secret**koszulka dla karmiącej** Rozm. L (151645022) - Aukcje internetowe Allegro
mysle, zeby takie kupic, ale chce sie jeszcze upewnic czy sie sprawdzaja...moze wiecie cos na ich temat?
to rozpięcie jest długie i bardzo wygodne przy karmieniu:-) mam jeszcze taką co górę ma zakładaną w koperte ale taka sobie:-( myślę że kupie jeszcze jedną rozpinaną
Agutku, ta koszulka faktycznie ma rozmiarówke troszke inną. ja wzielam sobie rozmiar większa niż nosze normlanie. i jest ok. tzn na brzuchu obcisłą, ale po porodzie brzucha nie będzie. w ramionach jest w sam raz.
co do jakosci jest ok, tylko jak jakis intensywniejszy kolor to farbuje, przynajmniej przy pierwszym praniu.
Agutku ja kupiłam taką koszulkę i jestem z niej bardzo zadowolonato rozpięcie jest długie i bardzo wygodne przy karmieniu:-) mam jeszcze taką co górę ma zakładaną w koperte ale taka sobie:-( myślę że kupie jeszcze jedną rozpinaną
![]()
jedno juz kupilam, ale wlasnie mialam na liscie jeszcze drugie na zmiane...no i tym sposobem juz nie musze kupowac - jupi!! :-)Ja kupiłam i tą dziurawą i tą rozpinaną vienetta secretslyszalam wlasnie negatywne opinie na temat tych dziurawych ;-)
a czy ktoras miala moze doswiadczenie z koszulami tego typu?
Vienetta Secret**koszulka dla karmiącej** Rozm. L (151645022) - Aukcje internetowe Allegro
mysle, zeby takie kupic, ale chce sie jeszcze upewnic czy sie sprawdzaja...moze wiecie cos na ich temat?
Kupiłam rozmiar M (niby 40) i jest dobry
Jakość też w porządku
Widziałam te koszulki w sklepie za 36 zł
Także cena na allegro jest bardzo dobra