reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
z dziurami nie kupie :-p
juz raz popełniłam, ten błąd :-p

chetnie pokaże ale nie teraz, bo nie umiem obsługiwać kombajnu fotograficznego mojego męża :zawstydzona/y:
może fotke bym zrobiła ale nie umiałabym jej namówić, zeby wskoczyła do kompa :eek:

mogłam sobie zażyczyć aparat fotograficzny na święta :eek:

Agutku ale pytasz o jakość tego sprzedawcy czy o to, ze jest rozpinana :confused:
jesli o to 2, to jest idealna do karmienia :tak:

poprzednio mialam 2 szt w tym typie

teraz kupiłam też rozpinaną ale ma takie jakby... zatrzaski metalowe
i jest w niebieskie paski

chodzi mi glownie o jakosc
no i rozmiarowka jakas dziwna mi sie wydaje :dry:

ja nosze S/M czyli 36-38 rozmiar, a tu podaja, ze M to juz 40-42 :szok:
ale jak patrze na centymetry to S bylaby stanowczo za mala :eek: i co mam miec rozmiar 40??

Hejka dziewczynki,
A ja juz kupilam dzisiaj lozeczko i moj mezyk go zamontowal!ale fajnie, moja malutka ma juz gdzie spac!i materacyk tam jest i przywiesilam jej jeszcze obrazek nad lozeczkiem co by bylo wesolo!
ciuszki w koncu przyszly od mojej siostry i dopkupilam reszte wiec wszycho jzu prawie jest!jeszcze tylko te materialy do hiogieny i juz,wozek tez jest,wanienka,misio juz siedzie w lozeczku!pieluchy juz sa i teraz jeszcze koszule do karmienia(Agutek ja na te tez sie przymierzam!)w sumie to jzu nie moge sie doczekac kiedy malutka przyjdzie na swiat,ale troche sie tego boje!kurcze toz to nowy czlowiek na swiecie, ktorego tzreba dobrze wychowac i brac za niego pelna odpowiedzialnosc!
hormony...

Agutku, ta koszulka faktycznie ma rozmiarówke troszke inną. ja wzielam sobie rozmiar większa niż nosze normlanie. i jest ok. tzn na brzuchu obcisłą, ale po porodzie brzucha nie będzie. w ramionach jest w sam raz.

co do jakosci jest ok, tylko jak jakis intensywniejszy kolor to farbuje, przynajmniej przy pierwszym praniu.

slyszalam wlasnie negatywne opinie na temat tych dziurawych ;-)

a czy ktoras miala moze doswiadczenie z koszulami tego typu?
Vienetta Secret**koszulka dla karmiącej** Rozm. L (151645022) - Aukcje internetowe Allegro

mysle, zeby takie kupic, ale chce sie jeszcze upewnic czy sie sprawdzaja...moze wiecie cos na ich temat?
Agutku ja kupiłam taką koszulkę i jestem z niej bardzo zadowolona:tak: to rozpięcie jest długie i bardzo wygodne przy karmieniu:-) mam jeszcze taką co górę ma zakładaną w koperte ale taka sobie:-( myślę że kupie jeszcze jedną rozpinaną:tak:

Agutku, ta koszulka faktycznie ma rozmiarówke troszke inną. ja wzielam sobie rozmiar większa niż nosze normlanie. i jest ok. tzn na brzuchu obcisłą, ale po porodzie brzucha nie będzie. w ramionach jest w sam raz.

co do jakosci jest ok, tylko jak jakis intensywniejszy kolor to farbuje, przynajmniej przy pierwszym praniu.

Elzbietko czyli co powinnam zamowic ta M?? ktora jest troszke wieksza?

Agutku ja kupiłam taką koszulkę i jestem z niej bardzo zadowolona:tak: to rozpięcie jest długie i bardzo wygodne przy karmieniu:-) mam jeszcze taką co górę ma zakładaną w koperte ale taka sobie:-( myślę że kupie jeszcze jedną rozpinaną:tak:

roksi i jaki rozmiar wzielas?

a wczoraj byl fajny dzien, bo przyszla w odwiedziny jeszcze jedna kolezanka i przyniosla okrycie kapielowe z kapturkiem :happy: jedno juz kupilam, ale wlasnie mialam na liscie jeszcze drugie na zmiane...no i tym sposobem juz nie musze kupowac - jupi!! :-)

reklama
slyszalam wlasnie negatywne opinie na temat tych dziurawych ;-)

a czy ktoras miala moze doswiadczenie z koszulami tego typu?
Vienetta Secret**koszulka dla karmiącej** Rozm. L (151645022) - Aukcje internetowe Allegro

mysle, zeby takie kupic, ale chce sie jeszcze upewnic czy sie sprawdzaja...moze wiecie cos na ich temat?
Ja kupiłam i tą dziurawą i tą rozpinaną vienetta secret :tak: Kupiłam rozmiar M (niby 40) i jest dobry :tak: Jakość też w porządku :tak: Widziałam te koszulki w sklepie za 36 zł :szok: Także cena na allegro jest bardzo dobra :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry