reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
no jak tam dziewczy pochwalcie si enowymi zdobyczami :tak: :-)

ja sie wlasnei zabieram to weryfikowania listy , musze poskreslac z niej pare rzeczy ktore juz kupilam :tak:

mel moge wqiedziec jaki materac tutaj kupujecie malemu?

slysze ciagle o jakis kukurydzianych , ale tutaj widze tylko przepuszczajace powietrze piankowe i jestem w kropce:confused: :baffled:

Miloku dla małego mąz przywiózł z Polski łóżeczko i materac po Parisce
niestety nie mam pojęcia o tutejszych materacach :baffled:

może mamy z UK pomogą :happy:

W zasadzie to mam już gotową torbę do szpitala (tzn. jej zawartość) i prawie kompletną wyprawkę dla Młodego. Wczoraj kupiłam pare ciuszków na 56cm choć moja Mama uważa, że w ogóle ich nie wykorzystam .... Trudno.
A kupiłam to:

kupilam dzisiaj czesc kosmetykow, pampersy new borny, herbatke koperkowa i dla siebie wkladki laktacyjne...

jesli macie mozliwosc to popatrzcie u siebie w sklepach, bo jest promocja na chusteczki do pupy firmy "Dzidzius"
ja za 72 szt. Nivea placilam 12,99zl, a dzisiaj kupilam 184 szt. Dzidziusia za 9,49zl!! to sa jakies promocyjne paczki po 3 opakowania (2 x 72szt. +40) :happy:

Agutek a ile płaciłaś na Pampersy i za jaką dużą pakę??

Jeśli chodzi o chusteczki Dzidzius to nie wiem czy czegoś o nich nie pisali w wątku polecam - odradzam ale nie pamiętam. Cena faktycznie atrakcyjna...

A ja przypadkiem weszłam na allegro i mnie znów opętało... Mąż mnie musiał powstrzymać przed udziałem w akcji ale już trochę wymięka ;P....

kupilam ta najmniejsza paczke pakowana po 44 szt. zeby wyprobowac i sie przekonac :happy:
jesli sie sprawdza to kupie po porodzie wieksza paczke, a jesli nie to wtedy szybciej sie ta zuzyje i bede mogla wyprobowac jakas inna firme, np. huggiesy

jak pisalam wczesniej u nas ciezko trafic na promocje niestety takze placilam 23,49 zl, a cena sugerowana jest chyba troszke nizsza :eek:

w rossmannie byly ok. 1zl tansze, ale musialabym jechac cale miasto do niego, a wtedy to juz zadna oplacalnosc dla mnie - szczegolnie przy jednej paczce :-p a wiec kupowalam w markecie, ktory mam 5 minut drogi od domu na piechotke ;-)

Ja się z chusteczkami wstrzymałam.. Ponoć nie poleca się przemywać tymi nawilżanymi chusteczkami pupy noworodka :eek: Dopiero po jakimś czasie można je stosować.. A na początek ponoć tylko woda, ewentualnie z mydłem :confused:

reklama
malaga bedziesz biegac za kazdym razem pod kran? ;-) ja chyba nie dam rady :-p

moje znajome uzywaja i sobie bardzo chwala takie chusteczki i wlasnie polecily mi aby tylko na poczatek kupic te "lepsze" (nivea, pampers itp.) kiedy maluch jest bardziej wrazliwy, a pozniej juz kupowac tansze, bo bardzo duzo ich sie zuzywa i mozna zbankrutowac :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry