reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Agutek, wczoraj w sklepie pytałam o różne "gadżety" m.in. butelki i dla całkiem małego dziecka pokazała mi butelke Aventa 125ml z jedna dziurką, podobno im większe dizecko tym więcej dziurek.... hmmm...

Ja na początek kupię chyba 1 tę małą bo nawet jeśli będę karmić naturalnie (tak bym chciała) to taka butla się przyda na odciągnięty pokarm.

ja sie zastanawialam nad jedna mala i jedna duza, choc powiem szczerze, ze zastanawiam sie czy w ogole jest sens kupowac teraz juz ta duza :confused: chyba bardziej pelnilaby ona role zapasu tak na przyszlosc...

a ile mleka taki noworodek jednorazowo pije?
tak pytam na wszelki wypadek gdyby okazalo sie, ze nie moge karmic piersia to czy wtedy taka butla 125ml jest wystarczajaca?

kompletnie sie na tym nie znam i nie wiem co robic...

kupilam dzisiaj czesc kosmetykow, pampersy new borny, herbatke koperkowa i dla siebie wkladki laktacyjne...

jesli macie mozliwosc to popatrzcie u siebie w sklepach, bo jest promocja na chusteczki do pupy firmy "Dzidzius"
ja za 72 szt. Nivea placilam 12,99zl, a dzisiaj kupilam 184 szt. Dzidziusia za 9,49zl!! to sa jakies promocyjne paczki po 3 opakowania (2 x 72szt. +40) :happy:

też zakupiłam w tej promocji paczkę

Agutek, wczoraj w sklepie pytałam o różne "gadżety" m.in. butelki i dla całkiem małego dziecka pokazała mi butelke Aventa 125ml z jedna dziurką, podobno im większe dizecko tym więcej dziurek.... hmmm...

Ja na początek kupię chyba 1 tę małą bo nawet jeśli będę karmić naturalnie (tak bym chciała) to taka butla się przyda na odciągnięty pokarm.

moja sąsiadka ma z aventu butelkę taką co ma jedną, dwie i trzy dziurki w zależności jak się ją poda dziecku poprostu w steronę noska odpowiednią cyferkę czyli na jedynce leci najmniej i tak dalej...

ja na razie kupiłam małą flaszeczkę Aventu - 125ml. Jak będzie mi więcej potrzeba to zawsze można później dokupić:-)
Też myślałam o laktatorze, ale nie kupuje na zapas. (skąd wiadomo czy np będę miała w ogóle pokarm...)
Nie jest tani jak barszcz:-D a zawsze moge wyskoczyć do sklepu jak mi będzie niezbędny:-)

W zasadzie to mam już gotową torbę do szpitala (tzn. jej zawartość) i prawie kompletną wyprawkę dla Młodego. Wczoraj kupiłam pare ciuszków na 56cm choć moja Mama uważa, że w ogóle ich nie wykorzystam .... Trudno.
A kupiłam to:

tez czaiłam sie na ten kropkowany ciuszek :-) z H&M :tak:
ładne łaszki :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry