A
Agutek
Gość
powiedzcie co z tymi butelkami? pisalam wyzej...bo ja nie wiem juz sama jaka ilosc i jakie ich rozmiary kupowac 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chyba bardziej pelnilaby ona role zapasu tak na przyszlosc...kupilam dzisiaj czesc kosmetykow, pampersy new borny, herbatke koperkowa i dla siebie wkladki laktacyjne...
jesli macie mozliwosc to popatrzcie u siebie w sklepach, bo jest promocja na chusteczki do pupy firmy "Dzidzius"
ja za 72 szt. Nivea placilam 12,99zl, a dzisiaj kupilam 184 szt. Dzidziusia za 9,49zl!! to sa jakies promocyjne paczki po 3 opakowania (2 x 72szt. +40)![]()
Agutek, wczoraj w sklepie pytałam o różne "gadżety" m.in. butelki i dla całkiem małego dziecka pokazała mi butelke Aventa 125ml z jedna dziurką, podobno im większe dizecko tym więcej dziurek.... hmmm...
Ja na początek kupię chyba 1 tę małą bo nawet jeśli będę karmić naturalnie (tak bym chciała) to taka butla się przyda na odciągnięty pokarm.
a zawsze moge wyskoczyć do sklepu jak mi będzie niezbędny:-)W zasadzie to mam już gotową torbę do szpitala (tzn. jej zawartość) i prawie kompletną wyprawkę dla Młodego. Wczoraj kupiłam pare ciuszków na 56cm choć moja Mama uważa, że w ogóle ich nie wykorzystam .... Trudno.
A kupiłam to:

malaga
czy twoja siostra tego uzywa do kapieli?
Oilatum - OILATUM plus P�YN DO K�PIELI LECZNICZEJ*
czy tego Oilatum - OILATUM EMULSJA DO K�PIELI LECZNICZEJ*
??