• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn mieszkających poza Polską. Czy macie na rynku dostępne jakieś mleka modyfikowane dla niemowląt sojowe ale bez cukru? Pleaseeee pomóżcie bo Polska to oczywiście kraj trzeciego świata :crazy: Naszukałam się i w aptece kupiłam w końcu HUMANĘ ale patrze na skład a tam na pierwszym miejscu syrop glukozowy :( No załamałam się:(:(:(

Muminek śliczne :) ja mam z sowek taki obrazek

Z płytek

Załączniki

• 1427885405684.jpg
    1427885405684.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 96
Muminek, śliczny pokoik :o) a w sówkach zakochałam się!!!!!!

W ogóle chyba starzeję się bo kiedyś nie dostrzegałam ręcznie robionych różności a teraz zachwycam się jak dziecko!

Doli Twoje obrazki też cudne. Szkoda, ze nie mam mieszkania z dodatkowym pokojem na pracownię... Łatwiej byłoby zmobilizować się do takich robótek bo człowiek nie traciłby czasu na wyjmowanie wszystkiego i chowanie... Ech... Można się rozmarzyć...

Annemone a nie karmisz piersią? Ty jesteś weganka?

Ja za sojowym sie nie rozglądałam ale raczej ciezko o mm z dobrym składem niestety...widziałam z Holle kozie i chyba jeszcze Alnatura ma. Obie marki sa bio i maja dobre składy. Polecam kaszki Holle :tak:

Ogolnie mnie wkurza, ze w każdym mleku jest olej palmowy!! W ogole jest wszędobylski, nawet chciałam dzis kupic jakis krem do smarowania migdałowy albo macadamia i wszystkie ktore sprawdziłam (w bio sklepie) miały olej palmowy. Ogolnie najlepiej robic samemu w domu większość rzeczy...

Ostatnia edycja:
reklama
oltoma w pepco kupiłam szare podkładki filcowe na stół. przecielam je na pół w taki kształt żeby po złożeniu i zszyciu dały kształt sowy. a potem to już tylko ozdoby - wiecej roboty była z ta która ma guzikowe ozdoby (one maskuja miejsce laczenia) a reszta to wycięte z cienkiego filcu ozdoby i przyklejone klejem:)
cienki filc w różnych kolorach kupiłam w empiku, z niego też potem szylam te literki i łosia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry