reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Ja się już doczekać nie mogłam. Przykryłam wszystko kocem i czekamy. Kto wie ile przyjdzie nam czekać, oby conajmniej 2 tygodnie

U mnie jest nadzieja na czwartek ze łóżeczko będzie :D dzisiaj mojemu powiedziałam że lekarz powiedział ze to już każdy dzień może być tym dniem haha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Fanti to teraz pozostaje czekać na lokatora :)

Młoda mama super, że łóżeczko będzie :) lepiej mieć już przygotowane.

Volka mam podobnego misia :)

Volka misiek super, cena tez ☺
Kustronka te sliniaki to na później, ale były w promocji to kupiłam. Aczkolwiek mam nale sliniaczki tez jakby zaczęło się małemu ulewac. Ale fakt faktem, ze pieluszki chyba uzywa sie czesciej. U nas sliniaczki często w zestawach są.

Ja dostałam 3 sliniaki więc mam ale sama to na razie nie kupuje
Śliczne te ciuszki wszystkie :)
Fanti śliczne łóżeczko ma Bronek :)
Ja pościel przygotowałam i mąż zmieni jak będziemy wychodzić do domu :)

Fanti az nabrałam ochotę sama pościeli lozeczko ale chyba jeszcze poczekam te parę dni☺Fajnie u Ciebie tak kolorowo☺

Volka super są takie miski,fajnie wyglądają w nich takie małe Przystojniaki

A ja kupiłam dla dziewczynek na lato takie same bodziaczki,będzie fajnie wyglądać do zdjec

Nie wyslalo wczesniej☺

Załączniki

• 1455716183049.jpg
    1455716183049.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Emilka ma 15 miesiecy ale jest malutka bo wazy tylko 9 kg, jeszcze się okaże za parę lat ze mlodsza siostra ja przerosnie

Do góry