reklama
:-) Kubus jest superJa też zamierzam strzelić Kubusia na ścianę pokoju maleństwa. Bez względu na to czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Jak dla mnie Kubuś jest unisex![]()

Mlody mial doslownie wszystko z Niego, przez sciany w pokoju, karuzele nad lozeczko, ubranka po sliniaki i kubki do picia

Teraz juz mu ubran nie kupuje z Kubusia bo za duzy

tialana
Fanka BB :)
A ja jestem chora na smerfy i to od dziecka, nawet się śmiałyśmy z koleżanką ze studiów że otworzymy razem smerfowe przedszkole, często temat smerfów przewija się w moich konspektach, zwłaszcza jeśli chodzi o rytmikę i muzykę ale ciuszków ze smerfami jakoś nie mogę znaleźć
Jak byłam mała to dziadkowie mówili do mnie i do siostry smerfy i wtedy ego nie znosiłam
Jak byłam mała to dziadkowie mówili do mnie i do siostry smerfy i wtedy ego nie znosiłam
tialana a ja widziałam
mówisz ze chcesz - i masz:
BODY DLA DZIECKA SMERFY -ubranka dla dzieci, prezent dla noworodka, ubranka dla dzieci
smerf | Ubrania, ubranka dla dzieci oraz odzież dziecięca hello kitty :: kraina malucha.pl serdecznie zaprasza.[1249490413]=19
BODY DLA DZIECKA SMERFY -ubranka dla dzieci, prezent dla noworodka, ubranka dla dzieci
smerf | Ubrania, ubranka dla dzieci oraz odzież dziecięca hello kitty :: kraina malucha.pl serdecznie zaprasza.[1249490413]=19
tialana
Fanka BB :)
Dziękuje :-)
magduska81
Zaciekawiona BB
Jak czytam to etap Kubusia Puchatka przypada tak na dwa latka
U nas na tapecie puzzle tylko z misiem kubeczki tylko z kubą a do tego maleństwo..ps szukamy Królika Kangurzycy i Pana sowy z kolekcji mc donalds małe maskotki w sam raz do małych rączek..może ktoś ma na zbyciu.Info proszę na priv 
reklama
blond_20
Czarownica
o super
Podziel się: