reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
W de góruje nuk, a ja lubie wszystko avent właśnie poza smoczkami i cały czas byłam pewna, ze bede miala nuk, a dostalam tt w prezencie i on taki malutki. uk sa od 0-6, a te od 0-3, ale ja sobie mogę planowac jak moje dziecko w ogóle nie zechce smoka:baffled:

No właśnie, nie kazde dzieci chcą smoka:no:
Moj brat nie mial w ogole:-)
Nie bylo problemu z oduczaniem;-)
Myślę, ze jaki mu dasz na samym początku taki polubi;-)

aga - tak gdzieś chyba po 1 mies. dziecko ma b. silny odruch ssania, moja Alinka mogłaby wtedy cały czas ciągnąć butlę, a tak nie może być, dlatego dałam jej smoka, żeby miała co ssać, ale ni było to cały czas jedzenie - przy karmieniu sztucznym nie może to być na żądanie i w dodatku co 15 min. czy co pół godzinki.
Ja teraz kupiłam od 0-3 mies. smoki, były tez takie od 0-6 m-cy, ale wolałam te mniejsze. Zawsze można później wymienić.

ja mam sterylizator do mikrofali canpola:)taki niebieski. w tesco ok 30 zl kosztuje:)i bylam bardzo zadowolona, tam mozna duzo roznych ******* powrzucac.
a avent to dobra firma bo to jest philips:)
Pola ja na aventa przeszlam tez dosc szybko wlasnie jak mlody mial 3 miesiace z kawalkiem bo jak zmienilam w tt na wieksze smoczki to wogole ich ciagnac nie chcial a aventa od razu zalapal:)nie wiem o co chodzilo z tymi smoczkami z tt wiec odsprzedalam te butelki kolezance:) a na poczatku je mialam bo mialam ten laktator z tt ale oddalam znajomej i ju nie mam wrrr...

Ja wlasnie zamierzam kupic laktator elektryczny Avent. W moim przypadku uratowal mi doslownie cycki:-) a i potem dlugo jeszcze korzystalam z niego. Jak dla mnie number 1. Kiedys mialam pozyczony. Teraz kupie sobie wlasny. A skoro mam juz sterylizator i podgrzewacz Avent to laktator i butelki tez kupie Avent.

Na poprawę humoru pozwoliłam sobie dzisiaj na odrobinę żółtego szaleństwa w Textillu :-D bodziak pasujący do tego wylicytowałam na allegro, tylko mi kaftanika teraz brakuje;-)

m@dz1@
gratuluję wózka, super jest, a jaki kolor? ten pomarańczowy?

reklama
Zaza jakie ceny sa w textilu tych spiochow? u mojej mamy jest ten sklep i mysle czy warto pojechac.ale wogole baardzo ladne:)a po co Ci kaftanik jak masz body???

Madzia wozek super:) to byl moj pierwszy typ:)zobaczymy na czym stanie w koncy bo teraz mysle nad 3...3-tec, xlander xa i bolder eco line

Do góry