reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hehe monimoni ja mieszkam w górach , a jak zima bedzie taka jak w zeszlym roku to chyba łańcuchy będę musiala założyc małemu do fury :-). A co tam z felgami jest nie tak???? czyżbyś teraz miala kołpaki?

reklama
My fotelik też uzywany, ale od kumpeli i wiem, ze bezwypadkowy.
A wczoraj Franek dorobił się kombinezonu - weekendowa promocja w Endo i przeceniony z 139 na 79 zł więc nieźle KOMBINEZON DLA NIEMOWLAKA
Rozmiar 68 a na metce napisane 3-6 miesięcy więc zakładam, ze zime w nim przetrwamy całą a naprawdę super cieplutki jest z polarem w środku, bucikami i rękawiczkami więc tylko czape porządną musimy dokupić i na zimowe spacerowe szaleństwo jesteśmy gotowi :)

Hej Dziewczynki a ja skończyłam metryczkę . A jak się mała urodzi to date i imie doszyje i oprawić i na ściane.

Loliszka kombinezon supcio.

Załączniki

• DSCN9655.jpg
    DSCN9655.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 59
Sarisa metryczka śliczna.
Lolisza kombinezonik fajowy.

Ja wczoraj w carefourze dokupiłam body z długim rękawem, kaftanik i pajacyka. Wszystko rozmiar 56. Za jakieś grosze były więc warto.

To i ja się pochwalę. Każdemu zakupowi towarzyszyły wielkieee przemyślenia.
Najpierw była lista, potem spisanie cen z Allegro i porównanie sklepowych. Udało mi się zaoszczędzić około 800 zł. Oczywiście dokonując większości zakupów na Allegro. W targowaniu się doszłam do perfekcji.
Udało mi się pokupować piękne ciuszki Next, Mothercare, George, itp. w dużo niższych cenach niż sklepowe. 3 pak bodziaków w sklepie 90 zł, ja kupowałam po 30-40.

Zdjęć wózka nie mam, ale to niebieska gondola i czarno-czerwona spacerówka Maxi Cosi Mura 4 z fotelikiem Cabrio Fix. Wszystko w systemie click-klak, czyli rewelka dla nerwusa ;-) Mieszkamy na parterze, więc z noszeniem nie będzie problemu, a waga wózka przeciętna.
Znalazłam super firmę oferującą polskie ciuszki z zajebiaszczej jakościowo bawełny, kupiłam u nich prawie całą bieliznę niemowlęcą. Polecam RYS47 na Allegro. Super sprzedawcy dla mnie to Jeżyk (pościele) i minimundo (ciuszki).

Trochę późno, ale może komuś jeszcze się przyda. Polecam:
- kocyki z mikrofibry firmy Bobas
- wkłady porodowe Hartmann
- biustonosze Alles Mama
- monitory oddechu Angelcare
- woreczki na zużyte pieluszki Paklanki
- nakładki na sedes- warto kupic do szpitala
- książkę Co nieco o rozwoju dziecka + DVD
- aspirator do noska Frida
- torby Skip Hop do wózków i nie tylko- super wielofunkcyjne
Poniżej trochę fotek.

Ostatnia edycja: