reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie wiem czy nie mają nic do gadania, bo w niektórych szpitalach nie wypuszczą bez fotelika. Swoją drogą na ich miejscu w takiej sytuacji powiadomiłabym policję.
Poza tym uważam, że to wielka nieodpowiedzialność myśleć w ten sposób, że to tylko 3 km, 2-3 ulice, itd. Co za różnica czy to 3 km czy 33 km? Czy to znaczy, że do sklepu oddalonego o 1 km mogę nie wkładać dziecka do fotelika?

Ja jak najbardziej się z Tobą zgadzam, że to nieodpowiedzialne. Ale zdarzają się i tacy rodzice. Dla mnie ważniejszy był fotelik niż wózek bo z wózkiem i tak się tydzień po porodzie wychodzi a w foteliku należy wrócić ze szpitala.

reklama
No i pewnie tak zrobię. Faktycznie nie ma co dziecka narażać bo nie wiadomo czy w czasie tego przejazdu przez parę ulic coś się nie zdarzy...:(
Gdybym chciała kupić to musiałabym sama kombinować bo tatuś ma inne wydatki niż dziecko niestety...
Wiesz co, możesz nawet pogadać z dziewczynami, z którymi będziesz rodziła, czy by Tobie któraś nie pożyczyła na pół godzinki. Zawieziesz dzidzię i kierowca może odstawić fotelik.
Może ktoś znajomy by pożyczył, może spróbuj na forum regionalnym, może jakiś komis Ci wypożyczy?
No ktoś chyba zrozumie kobietę w potrzebie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry