Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też mam taki śpiworek do wózka i fotelika, bardzo gruby, więc też zimy się nie boję
Fotelik też w końcu zakupiłam, więc jest wszystko w porządku
A dzisiaj dostałam prezent- zapas smoczków z Aventa do butelek z tej samej firmy, które już wcześniej miałam.
Różne rozmiary, więc starczą na dłuugo
Mamuśki a napiszcie coś o biustonoszach do karmienia. Muszę coś kupić a nie wiem jakiej firmy brać. Nie chcę takiego miękkiego, wolałabym usztywniany i żeby zaraz się nie rozciągnął. Możecie coś polecić?
Malutka, ja się zakochałam w karmnikach firmy alles- są piękne, z klapkami i mają elastyczne fiszbiny. Są na allegro tak średnio po 50 zl (zależy jaki model) i mają dużo rozmiarów. Ale na razie kupiłam bez fiszbin w tesco z f&f chyba, za 10 zł i jest całkiem niezły. Nie wiem jeszcze jak nam pójdzie karmienie, no i jaki będę miała rozmiar, a szkoda mi teraz kupować, jakby miał być niedobry.
Właśnie szukałam na mieście jakiś staników, bo te co miałam w poprzedni to były do d... A te widzę, że wyglądają porządnie i cena przystępna. Bo tak normalnie to trzeba zapłacić ze 100 zł za usztywniane.
Ja kupiłam z firmy Mizet 75C, też bardzo wychwalanej. Faktycznie stanik mieciutki i fajnie zrobiony ale.... za mały. No i muszę szukać nowego a ten sprzedać. (gdyby któraś chciała to mówić bo szkoda, żeby leżał )
Zamawiałam na Allegro i kupiłam na takie wymiary jakie miałam w tym momencie, to było miesiąc temu a teraz przytyłam. Nie wiem o czym ja myślałam
Ja też polecam staniki firmy Alles Mama, są naprawdę super. Można w nich czuć się seksownie i ponętnie. Ja mam na razie dwa- jeden kupiony pod koniec ciąży i jeden po porodzie. Jeśli kupujecie przed porodem to pamiętajcie żeby wziąć większy rozmiar bo w czasie laktacji piersi się powiększają ( mi o miseczkę wzrosł rozmar). Są wykonane z bardzo delikatnego materiału a to bardzo ważne ze względu na to że piersi w czasie karmienia są delikatne u mnie np brodawki i nie wyobrażam sobie żeby mi coś jeszcze je podrażniało. Zapięcie super i szybko idzie dostać się do piersi. :-)
A ja polecam staniki Canpol Babies, koszt około 20zł, mój kupiłam w Carrefourze. Nie jest sztywny, tylko mięciutki, ale za to wygodny jak druga skóra, nic a nic nie drażni. Przy karmieniu doskonale się sprawdza, a wkładki laktacyjne ładnie się go trzymają.