reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Margerrita my mamy takie krzesełko jak proponuje Aniulek i naprawde jest super, plusem wg mnie jest to, że rozkłada się w zasadzie na leżąco i podnóżek do góry sie podnosi i już teraz czasami franek mi na nim flaszeczke wypija i w krótkie kimono uderza :)

Sugar swietne te sztućce i miseczka, musze take kupić :)

reklama
Ja jeszcze nie myślę o krzesełkach, bo mamy zamiar kupić jak Zuzka będzie pewnie siedziała, ale podoba mi się krzesełko Chicco.CHICCO POLLY MAGIC KRZESELKO LEZACZEK 2w1 PROMOCJA (1453179588) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko raczej nie będzie mnie na takie stać. Zastanawiałam się jeszcze nad FF ale to nie wiem...
Moja znajoma ma takie i bardzo poleca, jej dziecko w nim nawet śpi na drzemki ale to na pewno nie dla mnie. Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.daadaa.pl/images/products/427/krzeselko-do-karmienia-dla-dziecka-tatamia-peg-perego_0_p.jpg

a ja teraz wracam do temtu temometrów. Mam taki do czoła i ucha który wydawał sie ok ale teraz juz nie jestem pewna. Jakie macie temometr elektroncizne i czy jestescie z nich zadowolone?

Ja mam zwykły elektroniczny pod pachę-kosztował chyba 9 zł. I tego używam dla chłopaków. Mam jeszcze taki czołowo-uszny(dostałam w prezencie),ale gdy zaczęłam się nim "bawić",to za każdym razem pokazywał tak skrajne temperatury,że sobie odpuściłam

A co do krzesełek do karmienia,to zobaczę,czy mój brat mi na weekend przywiezie po swoim synu(nie pamiętam,jakie ma)

sugar zakupy swietne! Ja mam łyżeczkę do karmienia z hippa,poza tym mam jeszcze sztućce po Jakubie. Tak samo jest z miseczką;-)

fajnie, że dyskutujecie o tych krzesełkach, bo ja też przymierzam się po mału do kupna, a jestem zielona w temacie
co do termometrów to mam czołowo-uszny, aż takich rozbieżności jak piszecie nie podaje, ale na razie w sumie też służy jako termometr pokojowy

my mamy takie krzesełko i jest fajne ,bo całkowicie zmywalne pokrycie, w dodatku malo miejsca zajmuje po złożeniu :-)

Załączniki

• DSC01640.1.jpg
    DSC01640.1.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 64
mąż już przekabacony na spacerówkę Graco;) u nas na zadupiu dostępny jest model jak nizej, ten czekoladowy. szkoda trochę że nie ma tych tacek dla dzidzi i rodziców, musimy się dowiedzieć czy można dokupić je i jakos przymocować.
Wózek Graco Quattro Tour - zdjęcia, foto, galeria produktu
różnica taka, ze w sklepie u nas życzą sobie 1251zeta za niego! na szczęście sklep ma byćlikwidowany a że laskę znam to ma pomysleć nad opuszczeniem ceny do internetowej...
a może lepiej w jakimś internetowym sklepie kupić ten model od razu z tackami?

reklama
Może nie na temat,który jest na topie,ale jak najbardziej temat wątku.
Na stronie promobaby znalazłam taką zabawkę w tesco za śmieszną cenę. Dzisiaj zamierzam ją kupić. Mam nadzieję,że jeszcze będzie:-)

PromoBaby.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry