reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jak tak piszecie o krzesełkach to sobie właśnie przypomniałam że muszę zabrać krzesełko od mojej mamy siostry, po jej 5-letniej córeczce. Widziałam je nawet ostatnio ale zapomniałam nazwę. Jak się dowiem to pochwalę się jakie my mamy. Ciotka je chwaliła i dlatego biorę je od niej. Wiem że jest pomarańczowo- białe :D

margerrita właśnie od tego sprzedawcy je kupiłam przez allegro-bardzo rzetelna firma jak byś miała ochotę zamówic. Co do plastikowości pokrycia to nie jest takie ceratowate jak w niektórych fotelikach ale nie da się ukryć że jego tapicerka jest przeznaczona dla małych flejtuszków co się lubią bawić jedzeniem i aby mamy nie miały kłopotów z czyszczeniem. Jeśli nie bedzie ci pasować poszycie to można podłożyć pieluszke tetrową lub flanelową. Widząc po 7mc starszym kuzynie mojego Bartusia to zmywalna tapicerka się naprawdę przydaje. Roczniak "ja siam się uczę jeść" może narobić nie lada bałaganu :)

Może nie na temat,który jest na topie,ale jak najbardziej temat wątku.
Na stronie promobaby znalazłam taką zabawkę w tesco za śmieszną cenę. Dzisiaj zamierzam ją kupić. Mam nadzieję,że jeszcze będzie:-)

PromoBaby.pl

my mamy dwa takie ślimaczki bo się prezenty zdublowały ;) znajomi kupili małemu bo ich córeczka ma takiego ślimaka i podobno to ulubiona zabawka, wiec polecają :) U nas narazie jeden się kurzy, a drugi powędruje do mojej bratanicy bo niedługo ma 2 urodzinki :)))

reklama
Idus ja bym brała ten wózek bez tacki. Przecież na spacery bedziecie chodzic nie? a jak bedziecie jezdzic to co tam polozysz jedzenie? i tak spadnie? I mysle ze tackie pewnie mozna dokupic . ot moje zdanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry