reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a jakie kolderki polecacie? Bo moja Maura narazie tez kolderki nie ma:( ale mam zamiar w najblizszeym czasie kupic. Poduszke to nie wiem-na pewno wdaaalekiej przyszlosci.

Ja uważam tak jak Natolin tylko z najmniejszoo śpiworka mi wyrósł a dwa kolejne mam sporo za duże i poluje na wariant pośredni. na pewno do nastepnej zimy ani kołderki ani poduszki nie kupujemy, teraz śpi bez i żyje to wiosne i lato przezyje tym bardziej :)

Ja jestem fanką Feretti i śpiworków i kołderek i poduszek. Z poduszki Feretti korzystamy od 5 tygodnia, lekarka nam poleciła, bo był problem z katarkiem, fizjoterapeuta nie zganił... bo ta poduszka Feretti to taki płaski naleśnik, a kołderka leciutka, cieplutka i zdrowiutka :-)

ja też mam poduchę naleśnika, do tego kołderka

słuchajcie, pani w sklepie zażyczyła sobie za ten czekoladowy wózek graco 850zł (obniżyła z 1215zł bo likwidują sklep) - chyba nie wierzy że z przesyłką taniej mi wyjdzie na necie zamówić:/

Ida no to olej panią :-) i zamawiaj przez net, tak jak Ci radziłam :-)
ja jak mały miał katar to po prostu książki podłożyłam pod łóżeczko z jednej strony i już nie spał płasko :-)
lolisza a śpiworków na ciuchach nie wypatrzyłaś? ;-) ja przez allegro zamawiałam wszystkie (używane) i super są :-) a jakie tanie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry