Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy któraś z Was ma smoczki uspakajacze avent 0-6, bo moje dziecko nadal korzysta z 0-3, bo 3-6 w ogóle mu nie podchodzą, to może chociaż mu spróbuję zmienić na te 0-6. czy one też są takie bez zaokrąglenia, całe mniej więcej tej samej szerokości, taki "badyl" ;-) bo Pudzianek tylko takie toleruje...

czy któraś z Was ma smoczki uspakajacze avent 0-6, bo moje dziecko nadal korzysta z 0-3, bo 3-6 w ogóle mu nie podchodzą, to może chociaż mu spróbuję zmienić na te 0-6. czy one też są takie bez zaokrąglenia, całe mniej więcej tej samej szerokości, taki "badyl" ;-) bo Pudzianek tylko takie toleruje...
moja znajoma zaczeła sadzać córcie jak ta skończyła półtora roku i szybciutko załapała. Z synkiem próbowała wcześniej - jak mały miał 7 miesięcy. I generalnie młody na początku reagował radością, a później nocnik przestał mu sie podobać i osiągnęła odwrotny skutek - młody nie chciał z niego korzystać
znudził mu sie czy co? nie wiem, normalnie później płaczem reagował na nocnik, nawet jak inny kupili..