reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mam pytanko do mamuś korzystający z elektronicznych niań- jaką polecacie? Kiedyś już się rozglądałam, ale w końcu nie kupiłam. Do tej pory nie zależało nam na tym urządzonku. Wczoraj jednak zgodnie stwierdziliśmy, że kupujemy. Chcieliśmy wieczorem posiedzieć przed domem i biegaliśmy co chwilę sprawdzać czy młody nie płacze. Latem tym bardziej będziemy biegać, bo dłużej jest ciepło i nie chce się wracać do domu. W związku z tym chciałabym nabyć jakąś nianię. Nie chcę nic drogiego. Najważniejsze bym nie odbierała innych niań, bo kilka domów dalej na pewno też mają.

reklama
Dawidowe w dzień Wojtek śpi na dworze (o ile jest ładna pogoda). Problem jest wieczorem. On chodzi spać ok.18:00-19:00, gdzie w lecie czasami siedzieliśmy przed domem do 22:00. Poza tym, jeżeli będą duże upały, nie wiem czy nie będę wolała kłaść go w domu. Przynajmniej będzie miał czym oddychać (wtedy w domu mam chłodniej) a na dworze i tak będzie spędzał całe dnie.

Ja mam Angelcare i gdyby nie to,ze wydaje mi sie ,ze baterie sie strasznie dlugo laduja i szybko wyczerpuja byloby ok,a lampki przy nadajniku uzywam jako nocnej lampki do karmienia:-)

Sheeney masz tam zwykłe baterie (do ładowania) czy jakiś fabryczny akumulatorek? Cena Angelcare jest lekko zabójcza, nawet używanych :-(

Ostatnia edycja:
aniawa, my mamy coś takiego
Niania elektroniczna analogowa Philips Avent SCD470/00 - zasięg 150m :: Wszystko.dla.dziecka.pl

tylko starszy model, bo odziedziczone, ale jestem zadowolona. Tylko że my używamy tego w mieszkaniu, więc nie wiem jak wam się sprawdzi.

Napewno nie polecam czegoś takiego
Topcom niania Babyviewer video 2500 - Ceneo.pl
mieliśmy przez chwile od znajomych, ale prawie wogóle nie reaguje na dzwięk za to ruch wykrywa prawie każdy i zamiast reagować jak dziecko płacze to stawiało nas na równe nogi jak synek się tylko przekręcił albo ruszał rączkami przez sen. Jak dla mnie nie wypał :/

aniawa akumulatorki i to one sa takie beznadziejne,na zwyklych bateriach duzoo lepiej ale to dopiero odkrylam pare dni temu.Ja tez czesto uzywam tego na dworze i wszystko super slychac ,zadnych zaklocen wiec chociaz tyle dobrego

z doswiadczenia wiem ze akumulatorki nie rozwne akumulatorkom. Mowie to na podstawie aparatu fotograficznego. Miałam warty i jeszcze jakies znanej firmy i co zrobiłam jakies 10-20 zdjec i trzeba było ładowac kupiłam wkoncu enloopa i teraz moge zrobic 200 zdjec i nie zawsze trzeba ładowac.

Dobrze wiedzieć. Muszę kupić baterie do aparatu, bo te które ostatnio nabyłam są do du***. Ostatnio niby są naładowane a wkładam do aparatu i mam komunikat o rozładowanej baterii. Dawidowe gdzie kupowałaś te baterie? Gdzieś w markecie czy w jakimś sklepie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry