Froggfajny wózek.
Sarisa nad tym samym sie zastanawialam.
A ja chcialam zapytac odnosnie tych fotelikow z oslona tlowia. Czy dzieci sie w nich nie poca? Bo moj syn w zwyklym foteliku w sezonie cieplym to ma cale plecy mokre i woze koszulki na przebranie.
frogg fajny wózeczek, ja też muszę pomyśleć nad spacerówką,ale teraz tak sobie myślę że może po zimie coś kupimy bo na zimę będziemy mieć sanki takie

Moi rodzice już powiedzieli że coś takiego kupią małemu:-).
Na razie powozimy się tym zwykłym wózkiem, w sumie on jest fajny bo ma dużo miejsca dla małego. Ostatnio też chodzimy na spacerek na takim o to rowerku

Łukasz jest nieziemsko uradowany:-).
E-lona my przez weekend kupowaliśmy fotelik i poprosiliśmy pana ze sklepu żeby nam zamontował w aucie zarazem ten Cybex z tą półeczką z przodu jak i Maxi Cosi Priori.
Próba włożenia go do tego fotelika zakończyła się wielkim płaczem. Nie chciał w nim siedzieć za nic na świecie. Tak szczerze mówiąc to mały buntownik mi rośnie

. No a jak go posadziliśmy w Maxi Cosi to zadowolony, zero buntów i protestów:-). Tak więc mały jakby nie było sam wybrał który fotelik chce.
Ja się nad tym samym zastanawiałam czy w tym Cybex moje dziecko nie będzie się pocić latem za bardzo, bo my klimy nie mamy w aucie a często jeździmy gdzieś. W normalnym foteliku zdarza się że jest mokry a ta półeczka to taka jest że dziecko według mnie nie ma przewiewu nawet. Zarazem plecki, brzuszek, udka są tym zasłonięte.