Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
makuc, też się do niego przymierzamy tylko ta cena
margerrita, mój też jeszcze jeździ w tym pierwszym foteliku, a właściwie nosidełku ;-) on jest do 13 kg, a my nawet 10 nie mamy Zmienimy pewnie w okolicach świat bożego narodzenia :-)
A my już Lenkę w lipcu przeprowadziliśmy do większego foelika bo w nosidelku nie chciała siedziec,wydaje mi sie że o kierunek jazdy jej chodziło i widoczność bo jak do większego poszła to cisza bez jęków żadnych.
my juz tak dlugo w tym doroslym jezdzimy, dlatego w szoku jestem, ale mlody mi sie na dlugosc nie miescil, i sie wyrywal dlatego sie przesiadlismy
a ja mysle, ze spiworek to nie na ten wiek, bo moje dziecko to raczje w wozku dlugo nie usiedzi, wiec bedzie urbane na cebulke i tyle
Oliwia też już w zwykłym foteliku jeździ, bo w tamtym na dł się nie mieści.
A co do śpiworków na sanki, to chyba moją mamę zmobilizuję i mi uszyje taki.
Marrgeritko my też jeszcze jeżdzimy w pierwszym bo i mała ma na główkę dużo miejsca i nóżki są ok, ale się bunt zaczął i musimy kupić. I kupimy maxi cosi Toby sprawdzalismy siedzi super i zadowolona, że hoho i fotelik rośnie z dzieckiem tylko jest przodem do kierunku jazdy, ale tyłem Zuu jeździć już nie chce :-( dlatego Roxi jeśli się Ptyś się nie buntuje to git, ale jeśli marudzi podczas jazdy to albo kierunek zady przeszkadza albo to że nic nie widzi. takie moje spostrzeżenia.