reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Wiedz widze ze na punkcie bucikow nie jestem sam ufff:-D zreszta teraz sa tak cudne te buciki ze az czasami ciezko sie powstrzymac:tak:zeby nie kupic!

Renata Emu to i za mną chodzą żeby kupić Frankowi... powstrzymuje sie jak moge...
Co jakiś czas doceira do mnie myśl że jestem z tymi butami walnięta, np jak ludzie się dziwą widząc tak małe dziecko w skórzanych oficerkach, na placu zabaw to nas chyba wszyscy skomentowali :) Ale cóż, tak niestety mam.

Nie dało się wtedy dokładnie porozmawiac,bo dziewczynki nie dały,tylko wiem,że ich wyśmiał i w ogóle...tak to jest- człowiek chce jak najlepiej dla dziecka,a tu łoooo:-(

Może i tak:tak:.Faktem jest,że ich córeczka krzywo stawia nózki,no,lae to nie wina "Guciów",bo te dostała dopiero teraz niedawno,wcześniej były Bartki,Elefanty itp.Jedno jest pewne- po Kalince na pewno butków Amelka nosić nie będzie;-):sorry:

Dziewczyny a możecie polecić jakieś butki do śmigania po domu? w ogóle cały czas się zastanawiam czy warto w ogóle jej zakładać butki po domu czy lepiej żeby na bosaka chodziła

reklama
Do góry