reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Te drugie to do chodzenia po domu. Co do sznurówek to też mówiłam do męża, że pewnie będzie odwiązywać to mi powiedział, że rzepy przecież też łatwo odpiąć. No nic. Zobaczymy jak będzie. Najwyżej będę przeklinać na czym świat stoi. ;-):-p
Może nie będzie tak źle ;-), pierwsze Oliwia miała na sznurówki, ale musiałam podwójnie wiązać, bo albo sama rozwiązała albo same od siebie się rozwiązywały.

reklama
Hej babeczki, będę wystawiać na allegro buty wiosenne ecco brązowe rozmiar 23, kupiliśmy Miśkowi w październiku jako przejściowe lekko większe i co wcale nie doczekały wiosny..... Patryk miał je założone na kilkanaśćie spacerów i to przeważnie w wózku bo wtedy jeszcze nam nie biegał, w weekend będę robić zdjęcia, jakby któraś była zainteresowana odkupieniem to proszę o kontakt na priva. dołączam paragon zakupu, bo są na gwarancji. powiem tylko tyle, że mi strasznie szkoda, ale nie utnę mu palców, obecnie rozmiarówką to 25 się będziemy posługiwać a w weekendos nas zakupy czekają nowe.

margeritta to ma kopyto twój, mój to nosi 22 i zaraz będzie 23 nosił. Ale np Befadoo są zawyżone bo 22 jeszcze ponosi na wiosnę, tak samo młoda nosi Befadoo 23 jeszcze., a inne 24.

reklama
marg- ja pamiętam,że moja najmłodsza siostra tak miała- taką dłuuuugą stopę.Tylko,że chuda i masakra była z dobraniem dla niej bucików,zwłaszcza,e była "dzieckiem kryzysu" i w tamtych czasach naprawdę trudno było "upolowac " w sklepach cokolwiek.Ojciec jeździł do "Enerdówka" po buty dla niej.Na wszystkich zdjęciach z dzieciństwa A. w jakichs poobwiązywanych wokół kostek bucikach,bo inaczej by jej spadły-i te dłuuugie stopy.Najlepsze były kaloszki:-D- żeby były dobre na długość stopy,to były tak wysokie,że kolan nie mogła zginac:-D.No,ale wyrosła na piękną,wysoką,zgrabną dziewczynę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry