reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

moriam no my też patrzyliśmy za xlr z tym co ma śpiworek ale jak porównaliśmy z techno xt to różnice to są takie że xlr jest cięższy, niby większy ale ja tak naprawdę patrząc na te oby dwa wózki obok siebie w sklepie nie widziałam różnicy no ale za to cenowo widać różnicę heh:tak:
My kupiliśmy za 500zł tego używanego ale prawie idealnego, bo na serio używany to był bardzo rzadko z tego co kobieta mówiła no i zresztą widać to, bo to się nawet po kołach widzi i rączkach. Często rączki są wytarte a nasze nie:-)

reklama
nie mam jak (a raczej weny) do zrobienia buciom zdj i zgrania na kompa, a na allegro nie widziałam tego modelu... ale to takie skórzane trzewiczki do kostki, biało-różowo-jakieś tam:-pna rzepy. a nie wiem czy takie strasznie drogie, bo 109zł dałam w naszym "miastowym" sklepie;-)

na takie pumki i najeczki też choruje, ale dzisiaj w sklepie pomacałam kilka modeli, w rozmiarze niuńki, i cholernie twarde podeszwy miały!!!! maqc, wasze też takie twarde????? a kupowałaś w stacjonarnym czy z neta???

edit: zapomniałam spytać: myślimy nad lekką ale wygodną dla dziecka spacerówką-parasolką. ale w związku z tym że młoda praktycznie tylko śpi w wózku a tak to biega obok, to chcemy jakieś coś niedrogie. podstawa to rozkładane oparcie najlepiej do pozycji leżącej, a nie tylko półleżącej. maclareny wyglądają super, ale nawet 500zł na wózek który może posłużyć 2 miesiące to stanowczo za dużo jak dla nas. możecie coś polecić???

Ostatnia edycja:
IDA nasze są miękkie i podeszwa elegancko się wygina. Tym bardziej, że jeszcze jakieś atesty dla dziecióf mają. Ja je w sklepie stacjonarnym kupowałam, więc mogłam na spokojnie wszystko pomacać, powyginać itp itd no i Alicja je przed zakupem oczywiście przetestować zdążyła ;-)

skanowanie0001.jpg skanowanie0002.jpg skanowanie0003.jpg

obiecany artukuł. Mam nadzieję, że będzie się go dało jakos przeczytać ;-) jeżeli nie to spróbuję wrzucić go w inny sposób...

Maqc ciężko :-( przeczytać.

A tu się chwalę zakupami dla Zuuu

Załączniki

• SAM_0507.jpg
    SAM_0507.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 49
  • SAM_0520.jpg
    SAM_0520.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 51
  • SAM_0522.jpg
    SAM_0522.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 49
  • SAM_0524.jpg
    SAM_0524.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 48
  • SAM_0526.jpg
    SAM_0526.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 46
  • SAM_0527.jpg
    SAM_0527.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 50
dla malutkiej

Załączniki

• SAM_0509.jpg
    SAM_0509.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 44
  • SAM_0510.jpg
    SAM_0510.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 49
  • SAM_0511.jpg
    SAM_0511.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 50
  • SAM_0512.jpg
    SAM_0512.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 43
  • SAM_0513.jpg
    SAM_0513.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 43
  • SAM_0515.jpg
    SAM_0515.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 52
  • SAM_0517.jpg
    SAM_0517.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_0518.jpg
    SAM_0518.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 44
SARISA nie no po prostu jestem pod wrażeniem i żałuję, że w PL takich rzeczy po przystępnej cenie dostać nie można :confused2:

z tym artukułem chyba rzeczywiście zrobie tak, że przepiszę co ważniejsze rzeczy. Ale to dopiero wieczorem. Póki co mam pracowania sporo :no:

reklama
Do góry