Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doris rowerek jest śliczny, choć, jak już wcześniej pisałam, nie jestem zwolenniczką trójkołowców :-) Jak się Doriankowi na nim jeździ? Nie ma problemu z nóżkami- nie spadają mu z pedałów przy zakrętach?
a my jak na razie zdecydowaliśmy sie na zakup zastawy ;-) zależało mi żeby było to coś ładnego, ale i trwałego zarazem, żeby Iś mogła z tego korzystać i korzystać i po wielu przemyśleniach zdecydowaliśmy sie na wadera :-)
kroma naprawdę polecam. Zestaw jest fajnie wykonany, leciutki, można go myć w zmywarce i podobno używać w mikro, tak więc dzieci mogą sobie urządzać w przyszłości prawdziwe podwieczorki :-) to jest zestaw największy ale mogą być też mniejsze 16 el, 25 el, 34 el ... znalazłam go w sklepie z zabawkami obok mnie więc zaoszczędziłam na przesyłce ;-)
alicja super serwis, gdybym miała dziewczynkę to na pewno też kupiłabym jej coś takiego. U nas Łukasz interesuje się sprzętem kuchennym i tak myślałam czy nie kupić mu zabawkowych patelni, łyżek, łopatek itp. bo niestety na taką całą kuchnię to miejsca nie mamy:-(