Baśka_28
Fanka BB :)
My mamy w planie zakupienie na Dzien Dziecka Kamisiowi takie oto autko Land Rover 2 SILNIKI + 2 AKU+PILOT! KURIER GRATIS! (2269286806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sarisko a ja przebije nawet Idusie i bym Ci nasz bujeczek za free oddała...no może jak nie za free to za duże piwobo leży na strychu i się kurzy bidulek
![]()
I jeszcze mnie dobijcie i powiedzcie, że to dokładnie ten sam ;-). A no nie pomyślałam, żeby napisać tutaj :-(, że bujaczka szukam(my dostaliśmy taki strasznie lipny). Napewno matę muszę jeszcze sprawić mojej malutkiej, bo mieliśmy pożyczoną.sarisku, a jakbyś wcześniej temat bujaka zarzuciła to ja bym ci nasz po kosztach sprzedałaMiśka lubuje się w tym dziecinniejszym a ten spakowany leży, bo siedziała na nim może z 10 razy
![]()
Sarisko a ja przebije nawet Idusie i bym Ci nasz bujeczek za free oddała...no może jak nie za free to za duże piwobo leży na strychu i się kurzy bidulek
![]()
No śliczny :-) ehhh toż głupia jestem, że tu nie zapytałam ehhsarisku, a jakbyś wcześniej temat bujaka zarzuciła to ja bym ci nasz po kosztach sprzedałaMiśka lubuje się w tym dziecinniejszym a ten spakowany leży, bo siedziała na nim może z 10 razy
![]()