reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Rysia u nas nie chcą się bawić kosiarką, troszkę ją pomęczyli i w koncie siedzi, może na działkę wezmą i będą ciąć, ale u nas za to odkurzacz zabawkowy to hit, już mam go poklejonego bo od ciągłego odkurzania popękał.

A u nas hit to strażackie wozy, i te najgłośniej wyjące, też koty wszystkie gdzie się da szuka, w książkach, w zabawkach, ma figurki i nosi.

Rysia-
fajny rowerek to ten co można dostosować do wieku?

rysia super ten rowerek :-) a pomysł z kosiarką :-D my blokowe więc Isi do takowych sprzętów nie ciągnie :rofl:

my mamy rowerek cud miód kicz na trzy metry :/ teściowa kupiła: różowy z firaneczką, koroneczkami, cekinkami i fałszującym Vivalidim w pozytywce ehh.. a tak prosiłam tak tłumaczyłam...całe szczęście ze tego badziewia nie oglądam na co dzień..teściowa ma go u siebie i dumna jak paw chodzi z Isią na rowerku na spacery a melodyjka tak zawodzi ze pewnie cała dzielnica już wie ze moje dziecko jedzie :baffled: ja bym sie prędzej pod ziemię zapadła...

Myśmy taki rowerek Kamilkowi kupili w zeszłym roku Zdjęcie0072.jpgteż melodyjka rycząca ale mały na szczęście mało używa

Rysia u nas nie chcą się bawić kosiarką, troszkę ją pomęczyli i w koncie siedzi, może na działkę wezmą i będą ciąć, ale u nas za to odkurzacz zabawkowy to hit, już mam go poklejonego bo od ciągłego odkurzania popękał.

A u nas hit to strażackie wozy, i te najgłośniej wyjące, też koty wszystkie gdzie się da szuka, w książkach, w zabawkach, ma figurki i nosi.

Rysia-
fajny rowerek to ten co można dostosować do wieku?

Kochana to weź kosiarkę na działkę i wtedy gwarantuje Ci że się im spodoba....u nas było tak samo (jak nie wiedział/nie widział)do czego służy to miał ją w głębokim poważaniu,a jak zobaczył jak kosiłam trawę to aż rwał się żeby mi pomagać swoim sprzętem (i teraz mu się podoba):tak::-)a jeśli chodzi o rowerek to tak-można dostosować go do wieku (czyli można odsunąć siodełko itp):rofl2:

rysia dzięki, nie wiem co z niej zostanie po tej działce, ale mi tam, wolę, żeby miały radochę.

A ja margeritta już kupiłam dzieciakom i szybciej dałam, a co babcie im kupią to nie wiem.

to dostali ode mnie. LEGO - DUPLO - 5682 - WÓZ STRAŻACKI - STRAŻ (2318567006) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.,
LEGO 5601 STRAŻ POŻARNA RUDA ŚLĄSKA OD RĘKI (2314944035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
,
Lego 5602 Police Station Komisariat Duplo
. Tylko ja licytowałam używane zestawy i za wszystko dałam 210 zł z przesyłką.

reklama
Do góry