reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Pewnie pomyślicie, ze to głupie ;-) ale zastanawiam się czy kupować nową pościel dla malutkiej? Czy mogę łóżeczko wystroić w rzeczy po Zuzce....ehhh. Bo szukam na necie i żadna mi się nie podoba...mogłabym kupić taką samą tylko inny kolor tylko jaki to będzie miało wtedy sens? ehh

Uważam że to wcale nie głupie, i czemu nie miało by sensu.
Dodatkowy komplet pościeli Ci się przyda, okazja jest to kup nawet taki sam tylko w innym kolorze :-)
W każdym razie, ja bym kupiła :-)

Sarisa ja tak dla Arka zrobiłam, miała Oli baldachim i wszystkie dodatki niebieskie i nie chciałam już kupować nowego, tylko pościel miałam nową żeby nie było że wszystko ma po Oli i nie różowe, ale do tej pory mają na zmianę pościel i się wymieniają.

Łukasz ostatnio dostał od nas kolejkę drewnianą z Ikei i powiem Wam że to był strzał w dziesiątkę. Potrafi się nią bawić nawet 40 minut. Do tego kolejka jest kompatybilna z kolejką drewnianą w Tesco tak więc z biegiem czasu można niezłą kolekcję uzbierać. Ostatnio obserwuję jak jesteśmy u różnych znajomych czym tam Łukasz się bawił i właśnie kolejka była jedną z takich rzeczy, dlatego też kupiliśmy. Na dzień dziecka od dziadków dostanie jeszcze klocki duplo- zoo. Układanie klocków u znajomych też go cieszyło. Wydaje mi się że taka kolejka i klocki to inwestycja na kilkanaście lat.

sarisa a czemu miałabyś nie wystroić łóżeczka tą samą pościelą co Zuzia miała? Przecież Zuzia używała ją niedawno, jest pewnie w dobrym stanie więc w czym przeszkoda. Pomyśl że Zuzi będzie miło jak młodsza siostra będzie miała po niej pościel :-)

my kupilismy kolejke i roty wadera i tez radocha ogromna, za to tablica nie sprawdzila sie kopletnie, ogolnie ostatnio jakos misio bawi sie lepiej doroslymi rzeczami
i zgodze sie mala mi, ze duplo i kolejka to zabawki na dluzej. przynajmniej te
a co poscieli sariska to ja bym kupila nowa 1 i normlanie uzuwalabym tych co masz, zwlaszcza, ze napewno sa w dobrym stanie

Ja na Dzień Dziecka zdecydowałam się na "praktyczny" prezent bo zabawek jest u nas już pod dostatkiem i więcej jak narazie mój syn nie potrzebuje;-):-Da więc zakupiłam:
DYWAN DZIECIĘCY 130x180 DISNEY CARS BLUE ! ACE24 (2363744299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tega Zestaw Building Block stolik + dwa krzesełka (2365119997) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (zestaw ten kolorowy)
i teraz jeszcze poluje na skrzynkę z narzędziami (bo to nieustannie zabawka nr.1:-p,podoba mi się taka,ale niestety aukcja na allegro się zakończyła i drugiej takiej nie ma http://allegro.pl/narzedzia-zestaw-narzedzi-w-walizce-nowosc-wyprrz-i2315547584.html ,więc z niecierpliwością czekam aż wystawią ją po raz kolejny i może jeszcze na dzień dziecka dojdzie)i coś z play-doh (tylko jeszcze nie wiem co...myślę nad zestawem do pizzy,do popcornu albo do grilla:eek:)

Ostatnia edycja:
margeritta- ja też jestem za Duplo i za kolejkami, chociaż my mamy tylko tory z Mochito, są podobne do tych Wadera i poprostu się ciągle bawią, już nam się powykrzywiały te zatrzaski. A kolejkę bym chciała z FP Tomka, ale ceny są ogromne, poluję na używaną, i zbieramy kasę na nie.

rysia- fajna ta skrzynka z narzędziami.

reklama
Do góry