reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Który to z tych wózków? Kurcze, ja nie chciałabym na wózek wydać ponad 1000zł... wiem, ze są drogie, ale... tak w 650 chiałabym się zmieścić. Może kupię używany? Oczywiście musi byc uniwersalny, bo nie chcę za poł roku kupować drugiego.

A ja jeszcze w tym wątku wkleję linka do mojego ulubionego sklepu z bielizną "dla przyszłej i karmiącej mamy" Sklep Alles.pl

to ten sam model tylko rozne kolory ;-) jest ich troche do wyboru:szok: mi podoba sie ten bordowo-remowy a m,jemu mezowi zielono-kemowy:-D

a taki uzywany kosztuje okolo 400-600 zl
mi sie podoba bo jest klasyczny i ma duze kola ktore sprawdzaja sie i w miescie i na spacerach w lesie czy nawet na plazy co u nas wazne jest, i ma duza gondolke wiec dziecko spokojnie moze do 6 m-ca byc w gondoli;-)
mi nie podobaja sie te nowoczesne wozki co ladnei wygladaja dla ogolu a dziecko wykrzywione lezy i ledwo sie miesci:dry: a nei raz widzialam ze te 3 kolowe skretne maja problemy w polskich warunkach drogoewo-chodnikowych czy teraz przy duzej ilosci sniegu:sorry2:

Mnie też nie przekonują trzykołowe wozki. Nie wyobrażam sobie jak takim mozna wjechać po szynach (takich przy schodach). I na pewno musi mieć duże pompowane koła, żeby można było się wybrać na spacer do lasu...

A! i najwazniejsze - musi byc lekki! 15 kilo odpada! Póki co mieszkamy na drugim piętrze bez windy i nie wyobrażam sobie taszczenia wielkiego ciężkiego wózka po tych schodach...

Ten z Twojego linka, Muminko, wydaje się całkiem przyzwoity... Po ile teraz Euro stoi?

Ostatnia edycja:
ja mialam do czynienia z kilkoma i jednak wole nie skretne kola , jak juz mowilam mam dziwne upodobania :-D ale rozumiem ze wiekszosc osob woli skretne kola, tylko te 3 kolowe wydaja mi sie mniej stabilne

tu sklepik z ciuszkami :-)
Hejdzidzia sklep internetowy z odzieżą dziecięcą - Hejdzidzia sklep

foteliki
Espiro Neo (Vector)

i nad jakim takim nosidelkiem/chusta sie zastanawiam
tu linki tylko przykladowe
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Którą chustę wybrać ?
Red Castle - Nosidełka, kolekcja nosidełek, NOWOŚĆ

Dziewczyny to tu komentujemy czy tylko wklejamy? Bo ja chcę skomentowac i nie wiem gdzie ;-(
A ja go oglądałam i przymierzałam do kupna w pierwszej ciązy. Jest świetny, klasyczny, bogata kolorystyka tylko ciężkawy. Ale gdybym miała teraz kupowac wózek to właśnie ten (komfort Dzidzi najważniejszy) a później pomyślałabym o spacerówce. Ja kupiłam 3 w 1 (cenowo atrakcyjna opcja) ale nie byłam super zadowolona.

Mnie też nie przekonują trzykołowe wozki. Nie wyobrażam sobie jak takim mozna wjechać po szynach (takich przy schodach).
ulisia ja kupiłam trzykołowca i w porównaniu z poprzednią 4-kołóką rewelacja - zwrotny, lekki i wogóle. Podjeżdżanie zależy od tego jak wózek się podbija (wjeżdżasz na tylnich). Ale czterokołówka zaiste stabilniejsza.No cóż - wszystko ma swoje wady i zalety...

Uwarzam ze to Pulvertrichter online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby to bardzo przydatna rzecz.Jest niedroga anaprawde wazna. Na poczatku tego niemialam ileko sie rozzsypywalo a tu cak takie codko kupilam!
A to Fläschchen-Sieb online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby tez kupilam i beznadzieja!!! Niby zapobiega zeby grodku niewpadaly do smoczka i niby sie sprawdza ale... najpierw daje sie dziecku tylko mleko ktore grodek niema bo nawet cieszko te grodki zrobic :confused: a potem jak kasza czy kleik to siateczka jest za drobna i juz wogole nied sie pic!
A to buteleczka ktora juz mam! Kunststoff-Fläschchen "Papa + Mama" online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby
A to najglupsze co znalazlam!!! Butelki jednorazowe!!!!! Einwegflaschen online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby
Suszarka do butelek jest moim zdaniem tez warzna. Niepowinno si ich klasc po umyciu na jakis recznik lub z innymi naczyniami. Fläschchen-Trockner online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby
No razie to wszystko bo bym tu tyle rzeczy wkleila ze hej!

reklama
ulisia ja eu zawsze na 4 przeliczam np 300 eu to 1200 zl. Dla mnieto super cen bo w sobie wszystko.Juz go ogladalam i jest stabilny i koniecznie lekki! Teraz jest na 300 przeceniony i dlatego niewiem czy juz go niekupic. No ale to tylko 50 eu roznicy no ale to jednak za ta cene butelki i smoczki i nawet jakis gryzak sie zmiesci...
gabires
komentujemy i wklejamy!!! Trzeba obgadac co sie wkleilo!
Ren ja tym razem chce wyprobowac huste. Z Filipem mialam nosidelko. Bylo super ale to tylko tak do najwyrzej 4 msc potem kregoslop boli i baby za cieszkie.
Husta jest lepsza bo ma sie wiecej mozliwosci zawiazania Chce na kurs noszenia w huscie sie zapisac bo wiele ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec. Np to w jaki sposob nalozyc huste by np jak ie plecy bola albo jak brzuch boli albo jak idziesz na zakupy a jak na spacer. mam nadzieje ze zrozumiale o napisalam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry