emilia1103
Fanka BB :)
Dzis i ja wybralam sie na zakupy kupilam butelki z Aventu ,podgrzewacz torbe termoizolacyjna ,wkladki lektacyjnei duzo innych bajerow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 258339Zobacz załącznik 258340Pochwale sie moimi dzisiejszymi zakupamiZobacz załącznik 258338
Dla mam ze Szkopolandii w C&A jest mega wyprzedaz. I KIK ma takie kocyko-kolderki jw. po 6,99 sa naprawde mieciutkie i cieple.
Fajny wózek, oglądałam go w sobotę. A kolor też fajny.alcia - piękna ta kołyska!
Ja właśnie dziś zamówiłam wózek - różnica między sklepem, a Allegro wyniosła 250 zł. - więc zamówiłam na Allegro.
emilia - jaka kruszynka w pięknym łóżeczku - a komplet pościeli extra.
A oto mój wózek: Jedo 4 ds w kolorze lawendowym ;D
Zobacz załącznik 258440
Zobacz załącznik 258441
Przepiękna ta kołyska, wózeczki też wypasione, ja jeszcze niezdecydowana, dosłownie nic nie wiem na temat wózków 
Na razie podglądam co kupujecie, słucham rad doświadczonych mamuś i pewnie za miesiąc coś nabędziemy.