Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poprosu super ja kupilam podobna uzywana z Fisher Price.a ja najbardziej byłam zadowolona z nie wlaśnie z cudokreu tylko z Linomag zielony- chyba po 7zl w aptece-rewelacja polecam
dzis przyszła karuzela którą wylicytowałam na allegro kosztowała mnie 70 a nowa "chodzi: po 220Lamaze Karuzela Słodkich Snów, karuzelka do łóżeczka - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
Ja mialam taki przy moim synku i teraz tez juz kupilam podobny . Powiem ci ze dla mnie to poprostu rewelacja ale one sa przeznaczone najbardziej dla dzieci ktore juz siedza gdzies tak od 6 m-ca. Ja mialam tez taki ok 100 cm i uzywalam go do 2 lat. Mozna go wpinac tez do siedzionka bo ma dziurki na pasy ( powinien miec 5 dziur). Jest nie przemakalny , super gruby, i naprawde trzyma cieplo ( w zimie super na sanki). Ja sobie nie wyobrazam , funkcjonowania w zimie bez tego spiworka , tym bardziej , ze my duzo podrozujemy. Gwarantuje Cie , ze tego zakupu nie bedziesz zalowala. Wrzucam Ci fotki mojegoDziewczyny, a co powiecie o takim śpiworze do wózka na zimę - przyda się?
Śpiwór 100 wózki jedo Fyn 4ds, Bartatina, Vedi (1079387429) - Aukcje internetowe Allegro
Z góry dzięki za każdą opinię :-)

I wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)Kochane! Wklejam zdjęcia pierwszej fury Adasia
Gondola wraz z torbą:
Zobacz załącznik 259648
Zobacz załącznik 259649
A w zestawie mamy wózek 2w1 czyli: gondola, spacerówka, przykrycie do gondolki, torba, półśpiworek i parasolka - chyba o niczym nie zapomniałam
Fotelik mamy Maxi Cosi Cabrio Fix - wklejałam już wcześniej :-)
Myślałam, że tylko ja będę jeździć wózkiem po mieszkaniu, ale mój mąż też nie odebrał sobie tej przyjemnościI wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)