Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z iloscia tych butelek nie przesadzaj , bo dziedziaczki bardzo szybko chca pic z kubeczka, dowiedz sie jeszcze czy do tych butelek mozna pozniej dokupic dzamiast smoczkow dziubki do samodzielnej nauki picia. Ale to jest Avent wiec napewno mozna.
Można dokupić dziubki zwykłe i niekapki. I nawet mozna dokupić takie fajne uchwyty do trzymania. Dzięki temu można później wszystkie butelki używać jak kubki na spacerze u większych dzieci i sprawdzają się świetnie. Ja używałam już przy moich starszych chłopakach, to już ponad 11 lat temu i uważam,że są rewelacyjne:-)Z iloscia tych butelek nie przesadzaj , bo dziedziaczki bardzo szybko chca pic z kubeczka, dowiedz sie jeszcze czy do tych butelek mozna pozniej dokupic dzamiast smoczkow dziubki do samodzielnej nauki picia. Ale to jest Avent wiec napewno mozna.

ciao
dziewczynki jakie wy kupujecie body, bluzki i itp. bo ja tylko kopertowe, zapinane po całości na napy, nienawidzę wiązanych, jest mnóstwo tych bodziaków słodkich, tanich ale jakoś nie wyobrażam sobie wciskać w małą dziurkę główkę dzidzi, co na to doświadczone mamy?
Wczoraj kupiłam w Smyku śliczny kombinezon na zimę ale chyba z rozmiarem przesadziłam bo nabyłam 74 to chyba dobre na lato będzie, chyba powinnam oddać ale nie wiem czy przyjmą bo to z promocji i cena była kusząca...
jaki rozmiar wziąć na zimę?68?62?
Bo mam 2 zestawy upatrzone na Allegro Aventu:
1. butelka 125 ml i 260 ml za 28,50 zł.
2. 3 x butelka 125 ml i 1 x 260 ml za 42,50 zł.
- butelka 260 smoczek wolny 2 dziurki
- butelka 125 smoczek mini 1 dziurka
Kwoty podałam już z przesyłką więc bardzo Was proszę doradźcie który zestaw zamówić :-)
Z tego co narazie napisałyście skłaniałabym się do zestawu nr 2Gdzie są 3 małe i 1 większa... Ale sama nie wiem czy dobrze wywnioskowałam :-)