reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

magi78 wózio suuuper, bardzo mi sie podoba... u mnie w miescie co druga bryka to TAKO albo X-LANDER wiec juz troszkę "znudziły" mi się one a ten bardzo orginalny :)

ja tez jeszcze wiele rzeczy nie mam, w pierwszej ciazy o tej porze wszystko było juz w domku ;)

reklama
Magi, wózeczek jest extra! Oryginalny, podoba mi się. Ja stoję przed wyborem wózka, wciąż waham się , ale moje gusta biegną w stronę ABC Designed lub Quinne , jednak obstaję przy uzywanym, nie jestesmy raczej już rodzinką rozwojową, wiec na tym wózku się skonczy ;-)

ja tez jestem zdania że zakup wózka uzywanego to bardzo dobry pomysł- sama z reszta tak zrobiłam :)
też mocno zastanawiałam się nad ABC....

Magi, wózeczek jest extra! Oryginalny, podoba mi się. Ja stoję przed wyborem wózka, wciąż waham się , ale moje gusta biegną w stronę ABC Designed lub Quinne , jednak obstaję przy uzywanym, nie jestesmy raczej już rodzinką rozwojową, wiec na tym wózku się skonczy ;-)

Ja kupilam wlasnie ABC Design wyglad na zywo ma naprawde kosmiczny i super sie prowadzi , wogole skldanie i rozkladanie , caly montaz to pestka. Ja kupilam model astro -carbon nowy w firmie ktora sprzedaje te wozki
na ebayu i bralam udzial w licytacji caly zestaw kosztowal mnie wraz z przesylko 130 euro czyli ok520 zl . Ta firma wysyla tez na Polske. Moze sprobuj go wylicytowac facet daje codziennie 1-2 wozeczki do licytacji w godz nocnych, tak ze jest szansa naprawde tanio kupic. Ten gosciu wystawia codziennie jeden taki wozek tylko na 24 godz, wiec jest szansa , ze ktoregos dnia uda ci sie wylicytowac za np 100 euro.
Podaje Ci linka tej firmy ( ja kupilam wlasnie taki model)
ABC Design Kinderwagen Astro inkl. Tragewanne "carbon" bei eBay.de: Sportwagen Buggys (endet 13.07.10 15:18:30 MESZ)

ten poszedl za 91 euro
a na wystawil inny kolorek
http://cgi.ebay.de/ABC-Design-Kinde..._Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item19bdd3bfc4

Ostatnia edycja:
Sara wozek swietny:) bardzo mi sie podoba:) kurde ale na Ebay'u za bardzo nie umiem sie poruszac;/

ja mialam problem z butelkami..zastanawialam sie jakiej firmy kupic a ze kuzynka dala mi podgrzewacz Aventa wiec rozwiazala moj problem i kupilam butelki tej samej firmy heh.

Sara fajniutki ten wózeczek, a czy w spacerówce op rozkłada sie na płasko do spania?
Dziewczyny dzieki za opinie ws.mojego wózka, chyba go jednak kupie, bo czas nagli a ja ciagle niezdecydowana.

reklama
Do góry