Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gizelko widzę, że ty już jesteś zwarta i gotowa:-) Kącik dla maleństwa jest przeuroczy:-)
Mammi śliczny optymistyczny wózek:-)
Guusia jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby:-) Ja też dla Szymcia mam gondolkę po mojej bratanicy:-) i jestem megawdzięczna bo odpadł mi spory wydatek. A w marcu kupię już spacerówkę według własnego uznania:-)
Szykujecie sie ostro widzę! Mammi wózek super!! I po jednym kole z przodu...dla mnie bomba
guusia ja też wolę jednolite kolory, ale przyzwyczaisz się ;-)
a ja sieteż pochwalę. Zakupiłam na allegro pieluchy jedynki z husteczkami.
Czyli podsumowując mam:
ciuszki
pieluchy 12 paczek
husteczek 20paczek
łóżeczko jest w trakcie poszukiwań bo zgubiliśmy kółka
A co do zakupu, to przeliczając wychodzi jedna paczka 42szt za 17zł z happy grosze!!!!
Jeszcze myślę kupić wózek podwójny i właśnie szperam po necie za jakąś używką.
Guusia, Mammi wozeczki super. Calineczka ja kupilam w moim rozmiarze i juz jest troche przyciasnawy wiec nastepny kupie rozmiar wiekszy, ale to zalezy od firmy.
calineczka ja miałam chyba dwa rozmiary większy biust. Teraz mi się w ciąży powiększył o rozmiar i z mlekiem liczę na kolejny na plus albo nawet dwa...oby nie
Nie wiem czy tak jest zawsze czy zalezy od biustu
Dziewczyny , ktoras z Was wrzucala juz tu kiedys na watek link z kocykiem ( wygladal jak robiony na drutach taki gruby w warkocze) Nie potrafie go znalezc, jak macie dostep do tego linku albo firme to wrzuccie go prosze