Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie czytalam ostatnio opinie i testy chusteczek i okazuje sie , ze te z Pampersa czy Penatena wcale nie sa takie dobre, okazalo sie , ze te tansze z marketow maja duzo mniej szkodliwych substancji i nie uczulaja. Bardzo dobra ocene maja te z Rossmanna Babydream.
. A okazuje sie ze nie zawsze tak jest, przykład juz podałas. A o przepłacaniu nie wspomne
No jak wyskoczy uczulenie to będzie zagadka. Ale zakładam z góry że będzie ok. W obu rodzinach brak alergowiczów.
co do chusteczek to też kupujemy dady od daawna i kiedyś pisałam jaka była fajna promocja. 3 paczki i jedna gratis:-)
Ja saa osobiscie nie lubie używać chusteczek z Bambino, bo mi sie ręce i nie tylko po nich kleją ;-) Dada jak narazie sa Ok i jeszcze te tanszcze z Lidla też są dobre. A kremik z perfecty chyba wypróbuję, tak samo bolą i pucna mi stopy. Dzięki Jolu :-)Siostra mojego męża mówiła, że jej dzieciaki miały uczulenie na chusteczki z bambino a ja miałam zamiar kupić zapas takowych i chyba teraz się rozmyślę. Kupię z 5 paczek ale każde inne. Podobno z Nivei są dobre.
Ostatnio podczas upałów trochę podpuchły mi nogi i to nie byłoby takie straszne gdyby nie to, że bolały mnie stopy i łydki a w stopy było mi jeszcze jakoś strasznie gorąco aż mnie piekły i zakupiłam za 11 zł krem z Dax Cosmetics prefecta mama- chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone stopy i jak dla mnie się sprawdza a i skóra jest po nim taka gładka.