wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
ja też używam żel nivea sensitiv polecam!!!ja do mycia przy Juli uzywałam żel Nvea Baby ale ie ten w niebieskiej butelce tylko ten łagodniejszy w białej i byłam zadowolona wiec teraz tez go kupie...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też używam żel nivea sensitiv polecam!!!ja do mycia przy Juli uzywałam żel Nvea Baby ale ie ten w niebieskiej butelce tylko ten łagodniejszy w białej i byłam zadowolona wiec teraz tez go kupie...

witajcie !! ale wasze wyprawki rosna w mgnieniu oka coraz to wiecej wszystkiego macie ... a ja nadal w proszku narazie tyylko ogladam notuje i musze sie pochwalic ze szafa moja juz stoi drzwi nowe założone tylko zostało pomalować pokoik..i mam do was pytanie odnośnie termometru może któraś miała styczność z takim smoczkiem TERMOMETR DLA DZIECKA SMOCZEK-TYGRYSEK BEURER FT22 (1161193630) - Aukcje internetowe Allegro jak myślicie czy warto zainwestować w taki?
coś dla mam blizniakow na tej stronce jest pare promocji wartych uwagi i nawet sporo wozkow podwojnychWózek głęboko-spacerowy dla bliźniąt Adbor Ring Duo :: Wszystko.dla.dziecka.pl