Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja kupiłam w aptece GEMINI ( tam chyba w ogóle wsio najtaniej)Gdzie można kupić tak tani oilatum soft? w mojej mieścinie ok 70-80zł - zależnie od apteki:-(
wczoraj zakupiłam na allegro termometr dla dziewczynek- wczesniej miałam taki za 19 zl kupiony w aptece- z 5 pomiarów musiałam robić zanim miałam jakiś wynik wiarygodny :/
skusiłam sie na ten Termometr na podczerwień do UCHA CZOŁA 2sek 10w1 (1153322808) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieje ze bede zadowolona
no właśnie ja miałam do tej pory taki zwykły elektroniczny z taką cienką końcówką , jeden kupiłam w rossmanie za 13zl później drugi kupiłam w aptece za 19 i oba pokazuja inna temperature :/ i mam wrażenie ze ta koncówka musi sie "nagrzać" ... gdzieś dopiero za 4 pomiarem wychodzi w miare prawdopodobny wynik, moze ja trafiłam na jakieś wadliwe... pomiar traw 60 sekund wiec zanim zmierzyłam Juci temeprature zajeło mi to jakieś 5 minut, a przy dziecku nie jest to łatwe, dlatego teraz przy dwójce stwierdziła ze kupie juz lepszy, tym bardziej ze Jula idzie do przedszkola wiec nastawiam sie na choroby....
ja do mycia przy Juli uzywałam żel Nvea Baby ale ie ten w niebieskiej butelce tylko ten łagodniejszy w białej i byłam zadowolona wiec teraz tez go kupie...
a oto bryka naszego Maciusia dziś przyszła jak wam się podoba?