calineczka27
Fanka BB :)
u nas niestety ceny w sklepach duzo wyższe niz na allegro
dlatego prawie wszystko mam z neta
dlatego prawie wszystko mam z neta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NO Kochana wózek na bajerze, b. oryginalne, stylowy, wszyscy za wami będą się oglądać... zadaje mi się ,że Pazura woził takim swoją córę, ja też bryczkę wybrałam już w lutym i tak wiercę mojemu P dziurę ,że przystał na moim , tylko nie wiem co z kolorem , bo niby trendy są czarne ale czy ja wiem dla córeczki czarny???Nie chcę iść na siłę w lans...więc myślę o tym granatowym a wam jaki się podobA?dziewczyny a ja jestem na etapie poszukiwania wózka..pamiętam jak córka urodziła się w sierpniu to w marcu miałam problem żeby zmieścić ją do gondoli wózka bo śpiworek i grube ubranie i dziecko było duuuuuuuże więc teraz mam schizę i szukam wózka o dużej gondoli i wpadła mi w oko
Inglesina Classica Balestrino
cena oszałamiająca bo przeszło 3 tys.ale ja mam takie szczęście, że co kupię to na allegro sprzedam w lepszej cenie
no i mój mówi mi dzisiaj,że jak chcę to mam kupować
dziewczyny wiecie jak się cieszę....co prawda przemyślę jeszcze sprawę bo wózek musi się składać i mieścić w samochodzie bo ja bez auta nie funkcjonuję ale sama świadomość możliwości baaaaaaardzo mnie cieszy
![]()
NO Kochana wózek na bajerze, b. oryginalne, stylowy, wszyscy za wami będą się oglądać... zadaje mi się ,że Pazura woził takim swoją córę, ja też bryczkę wybrałam już w lutym i tak wiercę mojemu P dziurę ,że przystał na moim , tylko nie wiem co z kolorem , bo niby trendy są czarne ale czy ja wiem dla córeczki czarny???Nie chcę iść na siłę w lans...więc myślę o tym granatowym a wam jaki się podobA?
Maxi Cosi MURA 4 2010+GONDOLA+ FOTELIK CABRIO+GRAT (1153356282) - Aukcje internetowe Allegro
Maxi Cosi MURA 4 Blue Note + Gondola + Cabrio Fix (1165293771) - Aukcje internetowe Allegro

no z takim wózkiem to lans na pewno będzie :-) super.. ja bym wybrała tango red albo roasted brown, ale chyba ten pierwszy.. a jak tobie podoba sie czarny to przecież jak Księżniczkę ubierzesz w róż to będzie si,ę cudnie komponowało![]()

.więc myślę o tym granatowym a wam jaki się podobA?
Maxi Cosi MURA 4 2010+GONDOLA+ FOTELIK CABRIO+GRAT (1153356282) - Aukcje internetowe Allegro
Maxi Cosi MURA 4 Blue Note + Gondola + Cabrio Fix (1165293771) - Aukcje internetowe Allegro