Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)Przymierzam sie do sprzedania wózka po Ani.Anitas - super wózeczekA po Anulce sprzedacie?
![]()
Hmm..tak sie zastanawialam nas pampersami..i wiecie co? kupilam jedna paczke DADA i jedna PAMPERS..zobacze ktore mi podejda i wtedy kupie zapas.. w rossmanie pampers sa za 42zl. Do te go kupilam chusteczki DADA, proszki Dzidzius i plyn do plukania. a lozeczko ktore upatrzylam to to z zyrafka i kosztuje z calym wyposazeniem ok 350zl.
Marbus - fajny wózeczek!
Co do pieluch, to słyszałam opinie, ze Dady są super, ale dla takiego troszkę większego już brzdąca - powiedzmy 5, 6-miesięcznego.
A zdjęć dalej nie widać![]()
Wiec wtedy taki pampek i tak wyladuje po 1/2 godziny w koszu i następny ;-) I badz tu mądry :-)Ja tez uzywalam pampersa i nie uczulaly , jednak ostatnio czytalam testy Öko ( Niemiaszki testuja wszystko pod wzgledem ekologicznym i szkodliwym) i okazalo sie ze te tansze np z Rosmanna Babydream sa zdrowsze dla skorki dziecka . Ale ja mam i takie i takie napewno wszystkie zuzjemyChusteczki mam pampersa noi Johnsona - chociaż koleżanka mi mowiła że one niby uczulają. Wiecie coś o tym?? Kupilam je w promocji 3 paczki za 12 zł. Jedną otworzyłam żeby wyprobowac i bardzo mi odpowiadają, mięciutkie, ładnie pachną używam ich też do zmywania makijażu. Ciekawe jak posłużą mojemu dziecku??

kasik lozeczko upatrzylam w sklepie..ale na allegro wychodzi drozej..no i ja nie chce z baldachimem bo ta opcja jest drozsza a mi i tak sie nie podoba.