Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
magi sliczny wozekja zastanawiam sie wlasnie pomiedzy x landerem a tako jumper..i nie wiem jeszcze.
Dzieki dziewczyny...ja tez jeszcze nie wiem.
Magi wozeczek super. Kolorek tez mi sie podoba. Ogolnie to z tego modelu kolorki wszystkie mi sie podobaja, i tylko btrzeba sie na ktorys zdecydowac.
A fotelik jaki masz do tego?
te wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo
ja też ostatnio właśnie mam takie mysli.. już nie przejmuję się tak bardzo tym, że coś tam nie jest dokończone czy poprasowane, tylko modlę się żeby wszystko z małą było oki i nie przedłużyli nam wizyty w szpitalu!!!.....zaczynam miec pikorate wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo
![]()
też mam xlandka!!
:-)i też jeszcze nie przyszykowany..nawet nie wiem gdzie jest gondola czy u mmojej mamy czy u teściowej???
aaaaa podwozie u teściowej!!!o i wanna gdzie jest???? kurcze musze dzisiaj się za to zabrać i wyjaśnić sytuację bo stary potem nic nie zrobi!!