reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Fura Franka, dzis przyszła P1070629.jpg...tylko gondole pokaze bo sama wsio sprawdzałam(mój w pracy) i juz nie mam siły spowrotem montowac spacerówki.

ja tez jeszcze nie wiem.

Magi
wozeczek super. Kolorek tez mi sie podoba. Ogolnie to z tego modelu kolorki wszystkie mi sie podobaja, i tylko btrzeba sie na ktorys zdecydowac.

A fotelik jaki masz do tego?
Dzieki dziewczyny...
Tak fotelik mam, maxi cosi juz go montowałam i tez pasi...jestem normalnie zadowolona, mam nadzieje ze tak bedzie do konca uzytkowania czyli gdzies przez 2-3 lata

super wozeczek Magi, ale pewnie za2lata i tak lekka spacerowke kupisz,wygodniej.;-)

ja swojego jeszcze nie umylam, nie przygotowalam.pewnie L to zrobi jak juz bedzie "po" i juz w domku.;-)
pierwszy spacer planuje jak mala bedzie miec ok 2tyg.
byle bylo wszystko oki i ze zdrowym malenstem wyjsc ze szpitala jak najszybciej:-)

zaczynam miec pikora:baffled:te wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo:zawstydzona/y:

reklama
.....zaczynam miec pikora:baffled:te wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo:zawstydzona/y:
ja też ostatnio właśnie mam takie mysli.. już nie przejmuję się tak bardzo tym, że coś tam nie jest dokończone czy poprasowane, tylko modlę się żeby wszystko z małą było oki i nie przedłużyli nam wizyty w szpitalu!!!

Magi wózio super!!!!:-D też mam xlandka!!:tak::-)i też jeszcze nie przyszykowany..nawet nie wiem gdzie jest gondola czy u mmojej mamy czy u teściowej???:sorry2::rofl2:aaaaa podwozie u teściowej!!!o i wanna gdzie jest???? kurcze musze dzisiaj się za to zabrać i wyjaśnić sytuację bo stary potem nic nie zrobi!!:baffled::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry